Şükürler olsun Fener'deyim

Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Diego Ribas, " Burada olduğum için çok mutluyum. Allaha şükürler olsun ki bu kulübe geldim" dedi. Diego, Alex ile kıyaslanmak istemediğini de söyledi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2014 Güncelleme 13 Temmuz 2014, 01:10
Şükürler olsun Fener’deyim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin daha önce anlaşma sağladığı ve bir süre önce İstanbul'a getirttiği Diego kendisini 3 yıllığına Sarı- Lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. Törende Başkan Yıldırım da hazır bulundu. Yıldırım, Diego'yu uzun süredir izlediklerini ifade ederek, "Diego ile ilk 2009 yılında görüşmüştük. O zaman mali şartlar uygun değildi. Şu anda kurumsal yapıdan dolayı burada bulunmamam lazım ancak Hasan Bey izne çıkacaktı o yüzden buradayım! Diego, F.Bahçe'nin büyüklüğünü biliyor. Büyük aileye yeni bir fert geliyor" dedi.

HERKES BAŞKADIR! BENİ ALEX İLE KIYASLAMAYIM

Başkan Yıldırım'ın ardından Diego Ribas söz aldı. Oldukça keyifli gözüken Brezilyalı futbolcu, "Aileme, babama ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların buraya gelmemde çok yardımı oldu. Burada olduğum için çok mutluyum. Allaha şükürler olsun ki bu kulübe geldim" dedi. Diego bir soru üzerine, "Alex ile kıyaslanmam doğru değil. O çok büyük bir futbolcu ve ikimizin de kariyeri farklı" cevabını verdi.

CEO YILMAZ: AVRUPA OLURSA TRANSFER YAPARIZ

Fenerbahçe CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz, Diego ile çok önemli bir transfere imza attıklarını söyledi. İmza töreninde başka transfer olup olmayacağı yönünde açıklama yaptı. Şu an için takımı yeterli gördüklerini belirten Yılmaz, "Ancak İsviçre Federal Mahkemesi'nden güzel haber gelir ve bu şekilde Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak transfer yapabiliriz. Hepimiz heyecanla çıkacak sonucu bekliyoruz" diye konuştu.

Başkanla KANKi oldular!

Gerek Şükrü Saracoğlu'nda formayla fotoğraf çektirilirken gerekse de imza töreni sırasında Başkan Aziz Yıldırım ile son derece samimi bir görüntü çizen Diego Ribas, Yıldırım ile selfie yaptı. Başkan Aziz Yıldırım ise daha önce katıldığı hiçbir imza töreninde bu kadar neşeli bir görüntü vermemişti.