F.Bahçe'de Teodosic rüzgarı

Fenerbahçe Ülker menajeri Mirsad Türkcan'ın CSKA Moskova'da forma giyen Sırp guard Teodosic ile anlaştığı hatta imza dahi attırdığı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2014 Güncelleme 11 Nisan 2014, 00:30
F.Bahçe’de Teodosic rüzgarı

İÇİNDEKİLER

BU sezon THY Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalamayan Fenerbahçe Ülker, önümüzdeki sezonun hesaplarını şimdiden yapmaya başladı. Fenerbahçe'nin gündeminde yine sezon öncesinde transfer etmek için yoğun çaba sarfettiği ama yüksek tazminatı nedeniyle kadrosuna katamadığı Sırp oyun kurucu Milos Teodosic var. Basketbol kulislerinden yükselen iddialara göre Fenerbahçe Ülker'in menajeri Mirsad Türkcan, Rusya'da Teodosic ile anlaşma sağladığı hatta imza attırdığı yönünde. Sarı- Lacivertli kulüpten bu yönde bir açıklama gelmese de bu iddia yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

PARTİZANLI BOGDANOVİC!
Teodosic'in coach Obradovic nedeniyle Fenerbahçe'ye gelmeyi istediği de sezon öncesinde dile getiriliyordu. Fenerbahçe Ülker'de başka iddialar da gündeme geliyor. Sarı-Lacivertli ekibin yeni sezonda Linas Kleiza ile yolları ayıracağı ifade ediliyor. Kleiza zaman zaman iyi maçlar çıkartsa da eski performansını Sarı-Lacivertli ekipte istikrarlı olarak gösteremedi. Haber resmi ağızlardan doğrulanmasa da Fenerbahçe Ülker'in Partizan'da forma giyen Sırp forvet Bogdanovic'i de kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Bu arada 1.5 ay önce transfer edilen Pierre Jackson ülkesi ABD'ye gönderildi.