Ve Alex açıklıyor!

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex'in yeni takımını 20 Ekim'de yapacağı basın toplantısında açıklayacağı bildirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2012 Güncelleme 16 Ekim 2012, 00:31
Ve Alex açıklıyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra hangi takımla sözleşme imzalayacağı merak konusu olan Alex De Souza'nın, kesin kararını 20 Ekim tarihinde yapacağı basın toplantısında açıklayacağı bildirildi.

PALMEIRAS DÜNYALARI VERDİ!
Brezilya kaynaklı haberlere göre Alex'i transfer etme yarışında en avantajlı takımın Palmeiras olduğu ifade ediliyor. Palmeiras kulübünün Alex'e yaptığı teklifin yıllık 2.7 milyon Euro olduğu bu rakamın Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'de aldığı ücretle aynı olduğu ifade ediliyor.

ALEX GÜNDEMİN 1. MADDESİ
Paılmeiras, aynı zamanda Alex'e 1.5 milyon Euro civarında da imza parası verecek. Alex'i isteyen diğer kulüpler olan Santos, Cruzeiro ve Coritiba'nın bu rakama ulaüşmasının söz konusu olmadığı, Brezilya'da hiçbir futbolcunun bu kadar para kazandığı da belirtiliyor. Ancak Alex, kararı hakkında şimdiye kadar içbir yorumlda bulunmadı. Ve Brezilya basının 1. gündem maddesi de şu anda Alex!

10 NUMARA KİMİN OLACAK
Alex'in yetiştiği kulüp olan Coritiba'ya giderse Lincoln ile takım arkadaşı olacak. Lincoln şu anda Coritiba'da 10 numarayı giyiyor.