Alex için yollara döküldüler

Cruzeiro taraftarları eski yıldızları Alex'in dönmesi için kent merkezinde binlerce kişinin katıldığı bir gösteri düzenledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2012 Güncelleme 10 Ekim 2012, 00:59
Alex için yollara döküldüler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza, eski kulübü Cruzeiro'nun taraftarları Brezilyalı futbolcuya dön çağrısında bulunmak üzere binlerce kişinin katıldığı bir gösteri düzenlerken, yıldız futbolcu 20 Ekim Cumartesi günü yeni takımını açıklayacağını söyledi. Cruzeiro taraftarları Alex de Souza'nın takımlarına transfer edilmesi için caddeleri ve sokakları kapattılar.

KENT AYAĞA KALKTI
Belo Horizante kentinde gerçekleştirilen gösteriye, Alex'in Cruzeiro forması giydiği dönemden resimlerinin yer aldığı pankartlar ile katılan binlerce taraftar, Fenerbahçe ile yollarını ayıran oyuncunun takıma geri kazandırılması yönünde sloganlar atıp tezahüratlar yaptılar.

GERİ DÖN ALEX PANKARTI
Kent merkezinde toplanarak kulüp binasına kadar yürüyen göstericiler, yönetim ve teknik heyet aleyhine de sloganlar attılar. Cruzeiro taraftarları "Volta Alex" (Geri dön Alex) pankartı açtılar.

BAŞKAN DEVREDE
Öte yandan taraftarın büyük baskısı altında olan Cruzeiro kulübü başkanı Gilvan Tavares, Alex de Souza'yı takımlarına gelmeye ikna etmek için yıldız oyuncuya telefon açtığını söyledi. Alex için Cruzeiro ile birlikte Santos ve Fluminense de devrede.