Fener'den çifte taarruz

Emre'nin boşluğunu dolduramayan Fenerbahçe Essien ya da Meireles'ten birini almak istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2012 Güncelleme 31 Ağustos 2012, 00:41
Fener’den çifte taarruz

İÇİNDEKİLER

PLAY-OFF turunda Spartak Moskova'ya elenerek Avrupa'da yoluna UEFA Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe, takımdan ayrılan Emre Belözoğlu'nun boşluğunu dolduramamanın sıkıntısını yaşıyor. Aykut Kocaman'ın bu bölgeye transferi ısrarla istediği biliniyor.

FENERBAHÇE PARAYA KIYACAK

Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Fenerbahçe'nin Chelsea'de forma giyen Portekizli Raul Meireles ile Ganalı Michael Essien'den birisini transfer etmek istiyor. Fenerbahçe'nin bu transfer için 12 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı ifade ediliyor. Meireles'in olmaması durumunda yine Chelsea'de oynayan Ganalı yıldız Essien'i almak istiyor. Fener'in transfer için 5 Eylül'e kadar zamanı var.

SAKATLIKTAN KURTULDU
Chelsea'de çok iyi sezonlar geçiren ve şampiyonluklar yaşayan Essien'i sakatlık durdurdu. Ganalı yıldız, eski gücüne dönmeye çalışıyor

MICHAEL ESSIEN
3 Aralık 1982'de Gana'da doğdu. 1.74 boyunda, orta sahada görev yapıyor 2005'ten beri Chelsea'de forma giyiyor. Gana Milli Takımı'nın da değişmez oyuncularından biri.

RAUL MEIRELES
17 Mart 1983'te Porteakiz'de doğdu. 1.79 boyunda ve orta sahada görev yapıyor Geçen sezon devre araında Liverpool'dan Chelsea'ye geçti. EURO 2012'de Portekiz formasını giydi.