Gomis de geliyor

Benfica, Cardozo'da 15 milyon euro'dan aşağı inmeyince rotayı yeniden Gomis için Fransa'ya çeviren sarı-lacivertliler, Lyon'la uzlaşmaya çok yakın.

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2012, 00:00 Güncelleme 05 Ağustos 2012, 11:30
Gomis de geliyor

İÇİNDEKİLER

Vaslui maçında oynanan kötü futbol üzerine acil eylem planı hazırlayan ve bu amaçla jet hızıyla Krasic'i ardından da Joseph Yobo'yu transfer eden Fenerbahçe, bununla yetinecek gibi gözükmüyor. Sarı-lacivertliler, gol yollarındaki etkisizlik yüzünden bir süredir gündeminde tuttuğu forvet transferi için de çok ciddi bir hamle gerçekleştirdi. Listenin ilk sırasında Oscar Cardozo vardı. Ancak Benfica, 29 yaşındaki Paraguaylı golcüsünü 15 milyon euro'dan aşağı vermek istemeyince transfer tıkandı. Bunun üzerine rota Bafetimbi Gomis için yeniden Fransa'ya çevrildi.

Lyon'la görüşmeleri sürdüren asbaşkan Ali Yıldırım, daha önce kabul edilmeyen 5 milyon euro'luk teklifi 6 milyon euro'ya çıkardı. Ancak Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, "Bu fiyata da olmaz" diyerek teklifin daha da artırılmasını istedi. Ali Yıldırım, rakamı artırabileceklerini bildirerek Lyon başkanından önümüzdeki hafta için yeni bir randevu aldı. F.Bahçe'nin bu transferi gerçekleştirmesi halinde Bienvenu satış listesine konacak. Sarı-lacivertli kulüp Sow'un satılık olmadığını açıkladı; ancak iyi bir teklif gelmesi halinde Senegalli yıldıza da yol verilebilir.

Fotomaç