Fenerbahçe vazgeçmiyor

Krasic için Chelsea ve Tottenham da devrede. Ama İngiliz basını Chelsea'nin tek rakibi Fenerbahçe diyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2012 Güncelleme 18 Nisan 2012, 09:49
Fenerbahçe vazgeçmiyor

İÇİNDEKİLER

Transfer dönemine kafası rahat girmek isteyen ve müzakereleri şimdiden yürütmeye başlayan Fenerbahçe'de, eski aşklar diyebileceğimiz Real Madrid'in ön liberosu Lassana Diarra ve Krasic yine gündemde. Geçtiğimiz yıl prensipte anlaşmaya varılan ancak şike süreci nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Diarra konusunda yönetim kesenin ağzını açarken, Real Madrid'de Jose Mourinho'nun bırakmak istemediği ancak oynama şansı bulamaması nedeniyle ayrılmak isteyen Lass için Madrid kulübünün 12 milyon Euro fi yat belirlemesi Sarı-Lacivertli cephede sıkıntı oluşturuyor. Süper Final'de şampiyonluk kovalayan ve önümüzdeki yıl Avrupa'da oynamayı hedefleyen Fenerbahçe'de ise yöneticiler, 2013 yılında kulübüyle olan sözleşmesi sona erecek başarılı orta saha için bu meblağı ödemeyi doğru bulmazken, Madrid kulübünün fiyatta indirim yapması konusunda anlayış bekliyor.

KRASİC'TE TEK RAKİP CHELSEA
Krasic için ise, Chelsea devreye girdi. Fenerbahçe'nin 10 milyon Euro'ya kadar çıktığı iddia edilen Sırp kanat oyuncusu için devreye giren Londra ekibinin oyuncu konusunda çok ısrarlı olduğu, bu yıl kulübü Juventus'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 27 yaşındaki sağ kanadın eğer Chelsea ile maddi konularda anlaşabilirse, Premier Lig'e yakın olduğu dün İngiliz basınına yansıdı. Tottenham'ın da ilgilendiği oyuncunun transferinde ana unsurların Fenerbahçe ve Chelsea olduğu ifade edildi.

3 GÜN ÖNCE İSTANBUL' DAYDI
Lassana Diarra'nın 3 gün önce İstanbul'da görülmesi transfer dekikodularına tavan yaptırdı. 27 yaşındaki Fransız ön liberonun görüşme için Real'den izin aldığı da idda edildi.