Fener, Moussa Sissoko'da tek kaldı

Sarı-lacivertli kulüp Sissoko’nun transferi için devrede olan Lyon’un, genç yıldızdan vazgeçmesi üzerine rahat bir nefes aldı.

Giriş Tarihi 20 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 20 Haziran 2011, 10:08
Fener, Moussa Sissoko’da tek kaldı

İÇİNDEKİLER

Milliyet'in haberine göre, pazarlık gücü kalmayan Toulouse'un Fenerbahçe'nin yaptığı 12 milyon euroluk teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Lyon'un devrede olması nedeniyle 15 milyon eurodan aşağıya inmemekte direnen ve sarı-lacivertli ekibin 12 milyon euroluk teklifini sürekli geri çeviren Toulouse Yönetimi böylece köşeye sıkıştı.

Fransızlarla yapılan pazarlıklarda asla taviz vermeyen ve Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın "Gerekirse almayız" çıkışıyla fiyat artırmayan Fenerbahçe Yönetimi'nin 22 yaşındaki Mali asıllı Fransız oyuncu Moussa Sissoko için bu hafta Toulouse Kulübü'nden gelecek cevabı bekleyeceği bildirildi.

Sissoko konusunda olumlu yanıt gelmesi halinde sarı-lacivertlilerin uzun süredir istedikleri bu transferi gerçekleştirecekleri belirtildi. Fransız oyuncunun alınması halinde Cristian'ın kesinlikle gönderileceği kaydedildi. Brezilyalı oyuncudan kulüp bulmasını isteyen Fenerbahçe Yönetimi'nin, özellikle birkaç İspanyol kulübünden teklif alan sambacıya her türlü kolaylığı sağlayacağı bildirildi.

Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman 1 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına kadar tüm transfer çalışmalarını noktalamak istiyor.