Ferguson, Gökhan'ı istiyor!

Fenerbahçe'nin dinamosu Gökhan Gönül'ün başına talih kuşu kondu.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 26 Ocak 2011, 11:07
Ferguson, Gökhan’ı istiyor!

İÇİNDEKİLER

Kapasitesini her geçen gün artıran ve Antalya'ya attığı muhteşem golle adından yine söz ettirmeyi başaran Gökhan, İngiliz devi Manchester United'ın listesine girdi. Fenerbahçeli yıldız futbolcunun, ManU'nun efsane menajeri Alex Ferguson tarafından uzun zamandır izlettirildiği ortaya çıktı. Rafael da Siave ve John O'Shea'in performanslarından memnun olmayan Ferguson'un, defansın sağına yeni sezonda takviye yapmayı planladığı, listenin başında ise Gökhan'ın olduğu öğrenildi.

Bir kez daha izleyecekler
Sarı-lacivertlilerin pazar günü Kadıköy'de Trabzonspor'la oynayacağı lig maçında tribünlerde M.United'lı yetkililerin olacağı ve Gökhan'ı bir kez daha izleyecekleri bildirildi. 2007'den beri Fenerbahçe'de oynayan 26 yaşındaki milli futbolcu, 2009'da sarı-lacivertli kulüple yıllığı 1.5 milyon euro'dan 5 senelik bir sözleşme yapmıştı. Sözleşmesi 2014'te bitecek oyuncu için sarı-lacivertli yönetimin 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği öğrenildi. İngiliz ekibinin, bu parayı vermeye hazır olduğu belirtildi.

Rusların da gözdesi
ManU'nun listesine giren Gökhan'a Lokomotif Moskova'nın da ilgisi var. Rus sovsport.ru sitesinde yer alan iddiaya göre Gökhan'ın Antalya maçında attığı Maradona stili golünü Yo u Tu b e 'dan izleyen Lokomotif'in kadın başkanı Olga Smorodskaya, yıldız futbolcuyu not etti.

Barış DİNÇARSLAN
Alternatif lazım

Neville'ın yaşlanmasıyla Alex Ferguson'un yüzü sağ bekte gülmüyor. Bu sezon formayı Rafael aldı ama genç Brezilyalı hâlâ Premier Lig sertliğine, pozisyon bilgisine kavuşamadı. Yoğun fikstürde mutlaka alternatif isimlere ihtiyaç duyulacak. Çünkü oradaki problem Rafael ve O'Shea'in çözebileceği seviyenin çok üstünde.