Fenerbahçe muradına eriyor!

Fenerbahçe'nin Taye Taiwo ile anlaştığını yazan Nijerya'nın Observer gazetesi, bugün de 25 yaşındaki sol beke F.Bahçe'nin yılda 3 milyon Amerikan doları ödeyeceğini yazdı.

Giriş Tarihi 07 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 07 Ocak 2011, 12:01
Fenerbahçe muradına eriyor!

İÇİNDEKİLER

Sarı-Lacivertli takımın Taiwo'yu Liverpool, Tottenham, AC Milan, Fiorentina, Inter, B.Münih ve Sevilla gibi devlerin elinden kaptığını yadı.

Bu arada gazete, Taiwo'nun Ocak'ta değil de Haziran'da F.Bahçe'ye gitmek istediğini, Sarı-Lacivertli takımın Marsilya'ya ödeyeceği bonservis bedelini de kendisinin 'imza bedeli' olarak almak istediği iddia edildi.

Niang: Taiwo ile hiç konuşmadım
Bu arada Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Mamad Niang, Newcastle'a transfer olan Ben Arfa'ya övgüler düzdü. Niang, RMC radyosuna yaptığı açıklamada, "O gerçekten gelişmeye istedi. Ben onun için çok mutluyum. Orada başarılı olacağını hepimiz biliyoruz. Herkes büyük bir oyuncu olduğunu bilir. O zor zamanlar geçirdi, Bu yüzden zihinsel olarak hazırlanması gerekir" dedi. Niang, kendisinin hiçbir oyuncuyu F.Bahçe'ye gelsin diye ikna etmek gibi bir görevinin olmadığını ve Taiwo ile hiç konuşmadığını açıkladı.