Emlak Konut Dubai’de yatırımcılarla buluştu

Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017’de yerini alan Emlak Konut GYO, körfez yatırımcılarına Türkiye konut piyasasının avantajlarını anlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2017 Güncelleme 16 Eylül 2017, 00:00
Emlak Konut Dubai’de yatırımcılarla buluştu

İÇİNDEKİLER

Dubai'de gerçekleşen ve dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından biri olarak gösterilen Cityscape Global, bu yıl da gayrimenkul piyasasının profesyonellerini bir araya getirdi. Fuarın ardından Cityscape Global 2017'yi değerlendiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, gayrimenkul sektöründe dış pazarlara açılmanın ve global arenada ülkemizin tanıtımının önemine dikkat çekti. Kurum, Cityscape Dubai'nin gayrimenkul sektörünün birçok karar vericisini aynı anda bir araya getirdiğini belirterek, küresel bir network oluşturulmasına olanak sağladığını dile getirdi. Murat Kurum, Cityscape'in sektörün önemli sahnelerinden birisi olduğunu ve Emlak Konut olarak kendilerinin de bu sahnede uzun bir süredir düzenli olarak bulunmaya özen gösterdiklerini anlattı. Bu yıl da fuar boyunca dışa açılmanın öneminin farkında olarak Körfez yatırımcılarına projelerini anlattıklarını vurgulayan Kurum, şunları söyledi:

'YURT DIŞINDA OFİS AÇACAĞIZ'
"Burada ülkemizde son dönemde konut sektöründe sağlanan devlet eliyle teşvikler ve bu sektörün oyuncularının elini taşın altına koymasıyla birlikte yatırımcıya sağlanan cazip fırsatların daha geniş kesimlere duyurulup, özellikle yabancı yatırımcıya yönelik tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirmeye çalıştık. Bu bağlamda Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde ofis açma çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Tüm Türk şirketlerimiz burada yabancı gruplarla ve yatırımcılarla iletişim halinde olarak, kendi markasını, Türk inşaat sektörünün gücünü, potansiyelini ve özgüvenini uluslararası platforma taşıdı."

Yavuz KARAMAN