4 ayda 1150 konut

İstanbul'daki Batışehir projesinde Ağustos'tan bugüne bin 150 konut satıldı. EGEYAPI Başkanı Kabadayı, 'Satış ve hasılat rekoru kırdık' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2011 Güncelleme 03 Aralık 2011, 01:51
4 ayda 1150 konut

İÇİNDEKİLER

İnşaat sektöründe 35 yıllık tecrübeye sahip EGEYAPI Group, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük karma projelerinden Batışehir'i hayata geçiriyor. İstanbul'da İstoç Oto Center'ın yanında, TEM Otoyolu kenarında konumlanan proje, 3 bin 123 adet konut ve rezidanstan oluşuyor. Ağustos'ta tanıtımı yapılan proje, kısa sürede ulaştığı satış rakamları ile dikkat çekiyor.

'GÜVEN DUYGUSU VERDİK'
Projenin ilk etap satışlarının 2 ayda tamamlandığını söyleyen EGEYAPI Group Başkanı İnanç Kabadayı, Ağustos'tan bugüne kadar toplam bin 150 konut satışı gerçekleştirdiklerini kaydetti. Batışehir projesinin, Emlak Konut GYO projeleri arasında Ekim ayı hasılat rekoru kırarak ilk sıraya yerleştiğini ifade eden Kabadayı, şöyle konuştu: "Faiz oranlarının arttığı bir dönemden geçiyor olmamıza rağmen, yarattığımız güven duygusu ile satış ve hasılat rekoruna imza attık."

YÜZDE 1 PEŞİNAT SIFIR FAİZ
Proje tamamlandığında içinde 15 bin kişi yaşayacak. Batışehir'de ikinci etap satışları, yüzde 1 peşinat ve yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ile 31 Aralık'a kadar devam ediyor. Projenin ilk etabı Temmuz 2013'te sahiplerine teslim edilecek.



ÖZLEM KAMER TERCANLI