Atom karınca

Tüketicilerin talebi arttı, küçük otomobiller fuarların yıldızı oldu. Aynı anda hem ABD'de hem de Çin'de trafiğe karşı mini otomobiller ön plana çıkıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2011 Güncelleme 22 Kasım 2011, 01:04
Atom karınca

İÇİNDEKİLER

Otomotiv dünyasını fuar heyecanı sardı. Bir yanda ABD'de Los Angeles Otomobil Fuarı sürerken; diğer yandan da Çin'de Guangzhou Uluslararası Otomobil ve Oto Yedek Parça Fuarı kapılarını açtı. Bu yıl 104'üncü yaşını kutlayan Los Angeles Otomobil Fuarı'nda en renkli standlar Asyalı ve Avrupalı markaların oldu. 27 Kasım'da sona erecek olan fuarda, 50 yeni model ve bine yakın araç tanıtılıyor.

VIP AÇILIŞI YAPILDI
Çin'in en büyük kentlerinden biri olan Guangzhou da, 9'uncu kez uluslararası otomobil fuarına ev sahipliği yapıyor. Dün VIP açılışı yapılan fuar, bugün de kapılarını tüm ziyaretçilere açacak. Her 2 fuarda da dikkat çeken noktaysa, küçük otomobillerin ön plana çıkması. Tüketicilerin küçük otomobillere olan talebinin artması, otomotiv üreticilerini de bu konuda harekete geçirdi. Pek çok markanın standında küçük otomobiller dikkat çekiyor. Otomotiv üreticileri, otomobil tutkunlarına yeni küçük yıldızlarını tanıtıyor. Özellikle Çin'deki fuarda küçük otomobiller ağırlığını koruyor.