Hayatımın evi

Tekfen Emlak, İstanbul Esenyurt'ta bin 424 dairelik HEP İstanbul projesine start verdi. 500 milyon TL'lik yatırım değerine sahip proje, yeşil alanları ile dikkat çekiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2014 Güncelleme 01 Kasım 2014, 00:00
Hayatımın evi

İÇİNDEKİLER

Tekfen Holding bünyesinde faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme, Esenyurt'ta 'Hayatımın Evi Projesi' HEP İstanbul'a start verdi. Toplam 56 bin 880 metrekarelik alan üzerinde 253 bin metrekarelik inşaat alanına sahip HEP İstanbul, bin 424 daire ve 25 dükkandan oluşuyor. Proje, 500 milyon TL'lik yatırım değeriyle hayata geçecek. Projenin tanıtımında konuşan Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, "Orta gelir grubuna yönelik planladığımız projeye başlarken son kullanıcıların ihtiyaçlarını, taleplerini, önceliklerini belirlemek için pazar araştırması ve anket çalışmaları yaptırdık. Çıkan sonuçlara göre evleri tasarladık. HEP İstanbul'un 'İyi Yaşam' kurgusunu oluşturduk" dedi. Egesel, yaklaşık 4-5 bin kişinin yaşayacağı projede, aile hayatını ve özellikle çocukları yaşamın merkezine konumlandırdıklarını söyledi.

TESLİM NİSAN 2017'DE
Tekfen Emlak Geliştirme Satış ve Pazarlama Koordinatörü Emre Ülger ise, "Proje 11 yüksek blok ve 14 sıra ev bloğundan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunan dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 258 metrekare arasında değişiyor. HEP İstanbul'u Nisan 2017'de teslim edeceğiz" diye konuştu. Projenin yüzde 74'ünün yeşil alana ayrıldığını anlatan Ülger, şunları kaydetti: "2 bin 600 metrekare kapalı sosyal tesis, bin 500 metrekare açık çocuk oyun alanları, 2 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolları ve 1 kilometre uzunluğunda bisiklet parkurları planlandı. Açık ve kapalı yüzme havuzları, mini futbol, basketbol ve tenis sahaları ile çeşitli spor imkanları sağlayan açık ve kapalı aktivite alanları projenin öne çıkan özelliklerinden sadece bazıları."

ÖZLEM KAMER TERCANLI