Ortadoğu'nun gözü Türkiye'de

Ortadoğu'nun dev firması Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, Dubai'de Türkiye'ye övgüler yağdırdı. Türkiye aşığı olduğunu belirten Öztürk, Arap sermayesinin önümüzdeki 20 yıl boyunca Türkiye'ye akacağını söyledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2014 Güncelleme 24 Eylül 2014, 01:12
Ortadoğu’nun gözü Türkiye’de

İÇİNDEKİLER

Majdi Muhammet Hariri'nin kurucusu olduğu Maknoon Grup, Türkiye'deki yatırımlarını ve yeni projelerini Dubai Cityscape Global'de tanıttı. Ortadoğu'nun en büyük gruplarından olan Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, Türkiye aşığı biri olarak Dubai'de yaptığı açıklamada, "Türkiye, Ortadoğu'nun yolu oldu. Biz şirket olarak bu fuarda oldukça avantajlıyız hem ev sahibi konumundayız hem de Türkiye'ye yatırım yapan güvenilir bir firmayız" dedi. Suudi Arabistan'ın Türkiye'ye yatırım yapmasına öncülük etmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti: "Bu benim için iftihar verici. Türkiye ekonomisinde istikrar devam ettiği sürece, Ortadoğu'nun parası Türkiye'ye akacak. Ortadoğu'dan bizi takip eden müşterilerimiz mevcut. Arap sermayesi şu an ve gelecek 20 yıl boyunca Türkiye'ye akacak. Bu yıllar altın yıllar olacak."

DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE'DE
Dünyanın gözünün Türkiye'de olduğunu anlatan Öztürk, "Türkiye'de istikrar bu şekilde devam ettiği sürece paramızı buraya gömmeye hazırız. Ortadoğu'nun deviyiz, Türkiye'nin de devi olmaya adayız" diye konuştu. Suudi Arabistan'da ve Körfez ülkelerinde yatırımlarının olduğunu ifade eden Öztürk, "Ortadoğu'nun en kuvvetli şirketlerindeniz. Biz Maknoon olarak nereye gidersek, Ortadoğu gözü kapalı bizi takip ediyor" dedi.


ÖZLEM KAMER TERCANLI