Festival zamanı

Ankara Alışveriş Festivali'nin üçüncüsü yarın başlıyor. Başkent, 14 Eylül'e kadar indirimler ve etkinliklere sahne olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2014 Güncelleme 28 Ağustos 2014, 00:40
Festival zamanı

İÇİNDEKİLER

Ankara'yı 'marka kent' haline getirmeyi hedefleyen Ankara Alışveriş Festivali'nin (Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü yarın başlıyor. "Şimdi Ankara'da olmanın tam zamanı" sloganının kullanılacağı festival, 14 Eylül'e kadar indirimler ve etkinlikleriyle yerli ve yabancı ziyaretçilerin seyahatlerine renk katacak. Festival, birbirinden farklı etkinlikleriyle Ankaralılar'a keyifli günler yaşatacak.

KONSERLER, DEFİLELER
Ankara Ticaret Odası'ndan (ATO) yapılan açıklamada, festivalin, yarın akşam İzmir Caddesi'nde bir gösteriyle açılacağı kaydedildi. Havada dans gösterilerinin yapılacağı gecede, havai fişek şöleniyle hafızalara kazınacak bir geceye imza atılacak. Açılış gecesine Demet Akalın konseriyle renk verecek. Festival kapsamında Ankara'da defileler, sergiler, konserler ve gösteriler gerçekleştirilecek. Ankara Shopping Fest'te ayrıca 2 Guinness rekoru da kırılmaya çalışılacak. ATO Pastacılar, Çikolata ve Tatlıcılar Meslek Komitesi, Liva Pastanesi'nin katkılarıyla dünyanın en yüksek profiterol pastasını üretecek. Festivalin ikinci rekor denemesi aynı anda en çok çiçek soğanı dikilerek yapılacak.

OTELDE, ULAŞIMDA İNDİRİM
Festivale destek veren oteller '3 gece kal 2 gece öde' kampanyası gerçekleştirecek. İndirimli otellerin listesi ASF'nin internet sitesinde yayınlanacak. Festivale Anadolujet ile TCDD de indirimli biletlerle destek verecek.

13 KİŞİYE LÜKS OTOMOBİL
Ankara Alışveriş Festivali'nde kredi kartı ve banka kartı ile alışveriş yapan vatandaşlar, her 50 TL için bir kura numarası almaya hak kazanacak. Çekilişler sonucu 13 talihli 1 Porsche Cayman, 6 Audi A1 ile 6 adet de Audi A3 otomobilden birini kazanma şansı yakalayacak.