365 gün tatil

Özyurtlar İnşaat, İstanbul Gürpınar'da 1Coastal City projesi için düğmeye bastı. Toplam 208 konuttan oluşan ve Eylül'de satışa çıkarılacak proje, sahile yakınlığıyla her gün tatil imkanı sunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2014 Güncelleme 28 Ağustos 2014, 00:38
365 gün tatil

İÇİNDEKİLER

İstanbul yeni bir projeye daha kavuşuyor. Özyurtlar İnşaat'ın A ve A Plus konut alıcısına hitap eden konut markası 1Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar'da hayata geçiyor. Lansmanı Nisan'da Dubai'de yapılan 1Coastal City, Eylül ayında satışa sunuluyor. Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içerisine kadar taşıyan 1Coastal City, İstanbul'da keyfin, mavinin ve yaşamın yeni adresi olmayı hedefliyor.

27 TANE TİCARİ BİRİM VAR

3 blokta 208 konuttan oluşan proje, 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse dairelerin bulunduğu 1Coastal City'de 27 adet de ticari birim yer alıyor. 1Coastal City'nin Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede, her daireye 10 metrekarelik bir de depo veriliyor. Projede sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, cafe-bar, çocuk oyun odaları ve Türk hamamı bulunuyor. Albatros sahiline 200 metre mesafede yer alan 1Coastal City, yılın 365 günü tatil keyfi sunuyor. Atatürk Havalimanı'na 15 dakika mesafede bulunan 1Coastal City, hastaneye ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

ÖDEMENİZİ KENDİNİZ BELİRLEYİN


1+1 dairelerin fiyatlarının 169 bin liradan başladığı projede, farklı ödeme planlarıyla konut alıcısına kolaylık sağlanacak. Düzenlenen kampanya kapsamında konut alıcısına ödeme planını kendisinin belirlemesi fırsatı verilecek. Buna göre; 1Coastal City'den daire alanlar peşin ödeme yaparken yüzde 10 peşin indiriminden yararlandığı gibi, teslimde ödeme ya da aylık 2 bin liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

ÇELİK GİBİ DÖNÜŞÜM

Hafif çelik yapı markası Steelife'ın Genel Müdürü Bülent Aydın, kentsel dönüşümün hafif çelik yapılarla yapılmasını önerdi.

21 KAT ESNEK

Hafif çelik yapının esnekliği ve hafifliği sayesinde depreme karşı güvenli bir yapı sistemi olduğunu kaydeden Aydın, "Çelik sistem ile üretilmiş binalarda yaşayanlara deprem anında evlerinde kalmalarının çok daha güvenli olduğunu söyleyebiliyoruz" dedi. Teknolojik altyapı ve yüksek standartlar ile üretilen ve bir sanayi ürünü olan çelik binaların kuruldukları günkü dayanıklılığını ömürleri boyunca aynı değerde sürdürdüğünü söyleyen Aydın, çeliğin ahşaptan 21 kata kadar, betonarmeden ise 10 kat daha esnek olduğuna dikkat çekti. Bülent Aydın, çelik yapıların çok hızlı inşa edildiğine de işaret etti.

TORUNLAR GYO'YA ABD'DEN 4 ÖDÜL

'Bestseller' kitap şeklinde tasarlanan Torunlar GYO 2013 Faaliyet Raporu, merkezi New York'ta bulunan ve tüm dünyada yatırımcı ilişkileri profesyonelleri tarafından 'Faaliyet Raporlarının Oscar'ları' olarak bilinen ARC Awards'tan 3'ü altın, 1 gümüş toplam 4 ödül aldı. Rapor, 'Gayrimenkul', 'Yönetim Kurulu Başkanı'nın Mesajı', 'Kapak Tasarımı ve Geleneksel Olmayan Faaliyet Raporları' kategorilerinde en iyi seçilerek altın ödüle layık görüldü.

AHŞAP SEVENLERE

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler için VitrA, ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı sunuyor. VitrA tasarım ekibinden Selma ve Erden Gülkan'ın imzasını taşıyan ödüllü seriler, evin bütünü ve dış mekanlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor. VitrA'nın Rio'dan alınan ilhamla tasarlanan ahşap görünümlü porselen karo serisi Samba, doğanın güzelliğini şehir ortamına taşıyor.

HEMEN TESLİM

İstanbul Güneşli'de Kavi Yapı tarafından hayata geçirilen Home Aves, evini görerek alma imkanı sunuyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde toplam 191 daire bulunuyor. Oturmak isteyenlerin yanı sıra kira geliri elde etmek isteyenlerin de büyük ilgi gösterdiği Home Aves'te sadece 50 daire kaldı. Hayatın başladığı ve tapuların ev sahiplerine hemen verildiği projede, 15 Eylül tarihine kadar bankadan 0.80'den başlayan vade oranlarıyla kredi kullanmak mümkün olacak.

ÖZLEM KAMER TERCANLI