Eviya'ptı

Eviya Gayrimenkul'ün inşa ettiği EgeYakası, yeni kampanyası ile dikkat çekiyor. İstanbul Atakent'teki projede, yüzde 8 peşinat ile 3 bin 900 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2014 Güncelleme 30 Haziran 2014, 00:00
Eviya’ptı

İÇİNDEKİLER

SİNPAŞ GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul, İstanbul Atakent'te geliştirdiği EgeYakası'nda, Temmuz ayı sonuna kadar geçerli olacak yeni ödeme planıyla dikkat çekiyor. Projeden 3 bin 900 TL'den başlayan aylık ödemeler ile konut sahibi olmak mümkün. Yeni ödeme planında yüzde 8 peşinat alınıyor; kalan kısmın yüzde 8'i 1 yıl sonra, yüzde 24'ü ise Sinpaş Holding'in özel finansman koşullarıyla 30 ayda vade farksız ödeniyor. Dairelerin yüzde 60'lık en büyük kısmı ise 30 ay sonra ödeniyor. 42 bin metrekarelik bir alanda konumlanan projede toplam 378 konut yer alıyor. Konutların yüzde 65'inin satıldığı EgeYakası'nda, 2+1'den (99-132 metrekare) başlayan, 4+1 taş ev (176 metrekare) ve 4.5+1 villa seçeneklerine kadar uzanan ferah ve geniş konutlar yer alıyor. Ege'nin sembollerinden Santorini Adası esin alınarak tasarlanan projede, Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça olmak üzere 4 farklı blok tipi bulunuyor. Projede, Alaçatı evlerinin teslimi Nisan 2016'da, Assos, Cunda ve Foça evlerinin teslimi ise Ağustos 2016'da gerçekleştirilecek.

İsteyen domates yetiştirebiliyor

EGEYAKASI, Ege yaşantısının huzurunu ve sıcaklığını geniş ve ferah evleriyle İstanbullular'a sunuyor. Projede, daire sahiplerine hobi bahçelerinde toprakla uğraşıp kendi domateslerini, biberlerini, patlıcanlarını yetiştirebilme olanağı sunuluyor. Hobi bahçeleri 9 metrekareden başlıyor.
Proje içerisindeki sosyal tesiste yarı olimpik açılırkapanır yüzme havuzu, fitness, spa, sauna ve güneşlenme terasları yer alıyor. Projenin yanındaki Ege Çarşı'da ise kafeler, restoranlar gibi tüm günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkanlar bulunuyor.

Hazırlayan: Özlem Kamer Tercanlı