Tarihi geri sayım

DAP Yapı'nın projeleri teslim için gün sayıyor. DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, tarih boyunca değerini koruyacak yaşam alanlarına imza attıklarını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2014 Güncelleme 12 Haziran 2014, 00:00
Tarihi geri sayım

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kartal-Maltepe'de yükselen Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Çağlayan'daki Z Ofis'in teslim tarihleri yaklaştı. DAP Yapı'nın mimari özellikleri ve estetik boyutları ile dikkat çeken Burgu Kule, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis bu yıl, Vazo Kule ise 2015'in ilk çeyreğinde sahiplerine teslim edilecek. DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, "Geleceğin binalarını inşa ediyoruz" diyerek, orjinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan, şehre katma değer sağlayan projelerinin üstün nitelikleriyle sektöre yön verdiğini söyledi. Yılmaz, "Binalarımız 50 ila 100 yıl sonra bile değerinden bir şey kaybetmeyecek. Projelerimizin uzun tarihler boyunca değerini koruyacağını umuyoruz" dedi. Tablo gibi duran projelerinin kalitesiyle ve üstün inşaat özellikleriyle öne çıktığını belirten Yılmaz, "Ürettiğimiz konutları daima söz verdiğimiz tarihte teslim ettik" diye konuştu.

ESERLERİ

VAZO KULE: Hitit vazosundan yola çıkılarak tasarlandı. M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor. Projede 289 adet rezidans, 99 adet home office bulunuyor. TANGO KULE: İlhamını Arjantin tango dansçılarının zarif figürlerinden alan proje, estetik yapısı ile dikkat çekiyor. BURGU KULE: 60 metre yükseklikteki bina, 108 derece eğim yapıyor. Proje, mimaride örnek kabul ediliyor.

Z OFİS

Projede, Z harfi formunun hatları yumuşatılarak uygulanıyor. Geniş peyzaj alanı, binayı yaşam odaklı bir proje haline getiriyor.

GÜL PARK YAŞAM 0 FAİZ SUNUYOR

Gül Yapı'nın Gül Park Yaşam projesinde satışlar tamamlanmak üzere. İstanbul Esenyurt'ta konumlanan projede kalan son 100 daire için kampanya başlatıldı. 564 konut ve 64 mağazanın yer aldığı projede, 30 Haziran'a kadar, peşinat oranına göre sıfır faiz uygulanıyor. Yüzde 25 peşinatla ev sahibi olmak isteyenler 36 ay, yüzde 40 peşinat ödeyecek kişiler 48 ay, yüzde 50 peşinat ödeyecek alıcılar ise 60 ay sıfır faizle ev sahibi olacak. 35 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlanan proje, 6 bloklu bir rezidans olarak yükseliyor. 34 ile 174 metrekare arasında değişiklik gösteren rezidans dairelerinin fiyatları 159 bin TL'den başlıyor.

TESLİM 2015'TE

6 ay önce tanıtılan projenin, 2015 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Gül Park Yaşam'da proje sakinlerine özel 2 bin metrekare sosyal tesis içerisinde fitness ve saunadan hamam ve buhar odasına, 'kids club'tan oyun odasına, açık-kapalı yüzme havuzlarından basketbol ve voleybol sahalarına kadar pek çok donatı yer alıyor.

Özlem Kamer TERCANLI