Indirim zamanı

Dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence festivallerinden İstanbul Shopping Fest başladı. 29 Haziran'a kadar indirim kampanyaları var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2014 Güncelleme 08 Haziran 2014, 00:31
Indirim zamanı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da alışveriş baramı başladı. 23 alışveriş merkezinin yanı sıra Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı, Laleli, Mahmutpaşa gibi kentin önemli noktalarında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İFS), 29 Haziran'a kadar sürecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İFS Platform Başkanı Kadir Topbaş, "Shopping Fest, kente ticari açıdan önemli bir hareketlilik getirecek. 1 liraya ayakkabı alınabilecek fırsatlar doğacak. Hem eğlence hem alışveriş" dedi.

TOPTAN FİYATINA PERAKENDE
Dünyanın birçok kentinde dönemsel aktiviteler yapıldığını, İstanbul'da da Lale Festivali gibi etkinlikler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Topbaş, İstanbul'un ekonominin başkenti olarak tarihi öneminin tekrar hissedilmesini ve dünyaya yansıtılmasını istediklerini söyledi. İstanbul ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ise kuyumcusundan simitçisine, taksicisinden tekstilcisine üreticiyle tüketiciyi buluşturacaklarını belirterek, "Ekonomi de yaşam da İSF'nin içinde olacak" dedi. Mahmutpaş'da 9 Haziran'da Yıldız Han'da etkinlikler düzenleneceğini aktaran Çağlar, Osmanbey'de toptan tekstilcilerin ilk defa perakendeye açılacağını söyledi.

HANGi AVM'LER VAR?
Festivale katılarak indirim kampanyası düzenleyecek AVM'lerden bazıları şöyle: 212 İstanbul Power Outlet, İstinye Park, Kanyon, Zorlu Center, Akasya Acıbadem, Akbatı, Akmerkez, Aqua Florya, Capitol, Carousel, City's Nişantaşı, Demirören İstiklal, Forum İstanbul, İstanbul Cevahir, Maltepe Park, Marmara Forum, Marmara Park, MetroCity, Palladium, Pendorya.