1 konut alana 1 oda bedava

FerYapı'nın Kartal'daki projesi Mai Residence'ta daireler yüzde 1 KDV ve 60 ay sıfır faiz ile sunuluyor 1+1 daire alınabilecek fiyata ise 2+1 daire veriliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2014 Güncelleme 25 Mayıs 2014, 00:16
1 konut alana 1 oda bedava

İÇİNDEKİLER

Feryapı'nın Mai Residence Projesi İstanbul Anadolu Yakası'nın en önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da yükselmeye devam ediyor. Mai'de daireler, yüzde 1 KDV ve 60 ay sıfır faiz imkanı ile sunuluyor. Üstelik 2+1'ler 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Mai Residence'ın alternatifli ödeme kolaylıkları ile 1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına ise 3+1 daire satın alınabiliyor. Mai Residence'ta, bir yaşam alanında ihtiyaç duyulabilecek tüm sosyal olanaklar bir arada sunuluyor. Kullanılmayan sosyal alanlara yer verilmeyen projede daire sahipleri, yüksek aidat maliyetine de katlanmak zorunda kalmıyor.

ULAŞIM SORUNU YOK
Mimarı yapısı ve tasarımıyla dikkat çeken Mai Residence'ta deniz ve Adalar manzarası keyfi yaşanabilecek 5 metrekareden 18 metrekareye kadar değişen seçenekleriyle önü kapanmayacak balkonlar bulunuyor. Proje sakinleri Mai'nin Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın ve Kartal metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan konumu sayesinde, hem şehrin içinde hem de şehir stresinden uzakta bir yaşam sürebilecek.

GEZDİM GÖRDÜM

Stüdyodan 2+1'e farklı ev ve home ofis seçenekleri sunan Home Office Blokunun E-5'ten kendi girişi bulunuyor. OLUŞTURULAN lobi alanı, her katta özel kat bahçeleri, çatı katındaki toplantı odası ve VIP Lounge ile Mai Blokunda konut blokundan ayrı yüksek standartlarda bir iş yaşam sunuluyor. FİTNESS salonu, çok amaçlı salon, kafeler, mağazalar, VIP Lounge, oda servisi, back-up ve concierge hizmetleri ile Mai Blokunda size özel bir yaşam alanı yaratılıyor.