TEHLİKE SAÇIYOR
Et ve et ürünlerinde sadece et ve yağ dokusu bulunması gerektiğini aktaran Yağcı, yaptıkları analizlerde et dışında meme, taşlık, kanatlı deri gibi pek çok yabancı dokuya rastladıklarını vurguladı. Yağcı, "Et ürünlerine yabancı maddeler ve sakatat karıştırılıyor. Bu durum sağlığı tehdit ediyor" dedi.
BOZUK ET DE YEDiRiLİYOR
Fakültenin Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Korhan Altunbaş da, yaygın olarak son kullanma tarihi geçmiş et ve et ürünlerinin kıyma makinesinden geçirilip yeniden et ürünlerine karıştırılarak piyasaya sürüldüğünü belirterek, şöyle konuştu: "Tekrar piyasaya sürülen bu ürünler sağlığı bozuyor."