'Deniz'de ürün bol

Ülkemizde bankalar, tüketicilerin birikime yönlenmesi ve bu birikimleri değerlendirmesi için birbiri ardına yeni ürünler sunuyor. DenizBank da hazırladığı ürünleriyle müşterilerinin dikkatini çekiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2013 Güncelleme 28 Ağustos 2013, 00:04
’Deniz’de ürün bol

İÇİNDEKİLER

Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, müşterilerin birikimlerini diledikleri gibi değerlendirmeleri için; küçük tutarlarla düzenli birikim yapma fırsatı sunan, vadeli mevduat hesabından istedikleri zaman para çekme ve yatırmalarına olanak tanıyan, birikimlerini ister uzun ister kısa vadede değerlendirmelerini sağlayan, kısaca müşterilerin ihtiyaçlarına göre farklılaşan birçok mevduat ürünleri ve farklı yatırım ürünleri olduğunu söyledi.

AVANTAJLI ORANLAR
MevduatFON ürünü ile hem vadeli mevduata, hem yatırım fonlarına aynı hesapta yatırım yapma imkanı sağladıklarını söyleyen Ertürk, "Mevduatının belirli bir kısmı ile yatırım fonu alan müşterilerimizin vadeli mevduatlarına avantajlı faiz oranları sunuyoruz" dedi. Uzun vadeli tasarrufa yönelik ürünleri ile müşterilerin vergi avantajından yararlandığını anlatan Ertürk, şöyle devam etti:

TUTAR KÜÇÜK, VADE BÜYÜK
"Mevduat Biriken Hesap ile aylık 50 TL'den başlayan küçük tutarlarla uzun vadeli yatırım imkanı sunuyoruz. Üstelik müşterilerimiz dilerlerse Altın Biriken Hesap ile altın birikimi de yapabiliyor. Altın biriktirirken aynı zamanda faiz kazanma imkanı sağlıyoruz. 1 yıl vadeli olan ve vade içerisindeki aylık veya 3 aylık dönemlerde biriken faizi almaya imkan tanıyan Ara Dönem Ödemeli Artan Faizli Hesap da yine vergi avantajı sağlayan bir diğer ürünümüz. Bu ürünümüzde ara dönem ödeme tarihlerine sürekli artan faiz oranı sunuyoruz. Deniz Hesap ürünümüz ise 1 ay vadeli açılıyor ancak gecelik faiz işletiyor ve vade içerisinde hesaptan para çekmeye, hesaba para yatırmaya olanak tanıyor. Vade sonunu beklemeden para çekme ve kalan tutarı vadesi bozulmadan vade sonuna kadar faizi ile değerlendirme avantajı sunan Para Çekilebilir Mevduat da müşterilerimize sunduğumuz seçenekler arasında."

'ULTRA DÜŞÜK FAİZ ZOR'
Ertürk, Haziran başından itibaren yaşanan gelişmeleri takiben dünyada ve Türkiye'de eski ultra düşük faiz ortamının çok olası görünmediğini belirterek, şöyle konuştu: "Başta FED, sonra onu takip ederek diğer gelişmiş ülke merkez bankaları birkaç yıl sonra olsa da, faizlerini artırmaya başlayacaklar. Faizlerin arttığı bir konjonktürde yatırım tercihinin değişken ve daha kısa vadeli faizli enstrümanlar yönünde yapılması olası görünüyor. Bununla birlikte bankalar farklı beklentilere yönelik çeşitli yatırım enstrümanlarını da sunmaya elbette devam edecekler."

HERKESE UYGUN SEÇENEKLER
DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, tasarruf yapmak isteyenler için çok avantajlı ürünler hazırladıklarını söyledi.

ŞUBE OLMADAN İŞLEM TAMAM
Gökhan Ertürk, Web'de Mevduat ile müşterilerin şubeye uğramadan kolaylıkla hesap açabildiğini, zamandan tasarruf ettiğini, üstelik daha yüksek faiz oranlarından yararlandığını kaydetti. Altın ve altına dayalı ürünlerde oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını ifade eden Ertürk, vadesiz altın hesabı ve vadeli altın hesabı ürünlerinin altına yatırım yapmak isteyenler için yatırım imkanı sağladığını belirtti.

BES'TE ÖZEL PAKETLER VAR
Mevduat ve yatırım fonları dışındaki alternatif ürünleri de müşterileriyle buluşturmaya devam ettiklerini vurgulayan Gökhan Ertürk, özellikle son dönemlerde yüzde 25 devlet katkısı ile gündemde olan Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ürünlerini ihtiyaçlara özel paketlerle müşterilere sunduklarını söyledi. Ertürk, şöyle devam etti: "Böylece tüm bu ürünlerimiz ile müşterilerimizin tasarruf ederken avantajlardan faydalanmalarına da olanak sağlamış oluyoruz."