Deniz Seki lady Alex lord oldu

İskoçya'dan toprak alana lady-lord sertifikası verildiğini duyanlar harekete geçti. 10 ayda 5 bini aşkın Türk, bu unvanları aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2013 Güncelleme 14 Ocak 2013, 03:47
Deniz Seki lady Alex lord oldu

İÇİNDEKİLER

İngiltere'de bir şirket, İskoçya'nın Kivancel Bölgesi'nden alınan 1 metrekarelik toprak karşılığında lord ve lady sertifikası veriyor. Türkiye'den de 2012'nin Mart ayından beri 5 binden fazla kişi bu yolla lord ve lady unvanı aldı. Alex De Souza ve Deniz Seki de lord ve lady unvanı alanlar arasında bulunuyor.

ÜNLÜLER SIRADA
İngiliz şirketin Türkiye distribütörü olan Fırat Kurtoğlu, Kincavel Bölgesi'nde toprağı bulunan herkesin, İskoçya yasaları gereği lord veya lady unvanı almaya hak kazandığını söyledi. Kurtoğlu, "Buna dayanarak bölgeden 50 dönüm büyüklüğünde araziye sahip olan uluslararası bir İngiliz şirketi, bu araziyi 1'er metrekarelik 50 bin parsele ayırarak dünyada satışa sunuyor" dedi. Sertifikanın satış fiyatının 250 lira olduğunu kaydeden Kurtoğlu, "Her ülkeye limitli sayılarda sertifika gönderiliyor. Türkiye'ye de ayda 500 adet veriliyor. Ülkemizde birçok ünlü lord ve lady olmak için sırada bekliyor" diye konuştu. Kurtoğlu, satıştan 3 gün sonra, sertifikanın gönderildiğini kaydetti.