230 liraya 4 gün Uludağ partisi

10 bin üniversite öğrencisi, sömestre döneminde ayda 18 TL taksitle Uludağ'da tatil yapacak. 4 günlük tatilin fiyatı ise her şey dahil 230 TL

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2012 Güncelleme 14 Ocak 2012, 01:26
230 liraya 4 gün Uludağ partisi

İÇİNDEKİLER

Sömestre tatilinde Uludağ'ı öğrenciler dolduracak. 22 Ocak'tan 16 Şubat'a kadar devam edecek tatil boyunca yapılacak olan FiesTTa WhiteFest etkinliğiyle 10 bin genç Uludağ'da buluşacak. Joly Tur'un gençlik turizmi şirketi Unitravel tarafından düzenlenen festivalde gençler 4 günlük tura her şey dahil 230 TL'den başlayan fiyatlarla katılabilecek. Gençler için 12 taksit imkanı da sağlanan turlarda, ücret ayda 18 TL taksitle ödenebilecek. UniTravel Genel Müdürü Mert Vardar, geleneksel hale getirdikleri festivalin hem sponsorlar hem de sanatçılarla her yıl daha kapsamlı hale geldiğini belirterek, bu yıl 10 bin genci Uludağ'a taşımayı hedeflediklerini kaydetti. Ekonomik fiyatlar nedeniyle şimdiden 7 bin 500 gencin rezervasyon yaptırdığını ve bazı otellerin dolduğunu söyleyen Vardar, "Aslında talep çok fazla ama otellerden alabildiğimiz kapasite bu olduğu için sayıyı 10 binle sınırlı tutuyoruz. Festivali 22-26 Ocak, 5-9 Şubat ve 12-16 Şubat tarihlerinde 3 tur halinde yapacağız. Turları pazar günü gidiş, perşembe dönüş şeklinde organize ettik" dedi.

BOL AKTİVİTE VAR
Bu yıl Türk Telekom sponsorluğunda yapılacak olması nedeniyle FiesTTa White Fest adını alan etkinliklerde gençler gündüzleri kayak ve kar, akşamüstü sucukekmek partileriyle eğlenecek. Akşamları ise aralarında Demet Akalın, Murat Dalkılıç, Sıla ve Fatih Ürek'in olduğu şarkıcıların konserleriyle coşacak. Etkinliklerde ayrıca gece kayakları ve gece partileri de yapılacak.

HEDEF ORTADOĞU GENÇLİĞİ
Mert Vardar, gelecek yıldan itibaren Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere, yakın coğrafyadaki gençleri de bu festivallerde ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Vardar, aileleriyle Türkiye'ye tatile gelen bu gençleri kış otellerinde ağırlamak istediklerini belirtti.


DİLEK TAŞ