Alacağım ücret belli mi?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2010 Güncelleme 23 Ocak 2010, 00:57

İÇİNDEKİLER

Günlük işsizlik ödeneği, sigortalının son 4 aylık prime esas kazançları dikkate alınarak hesaplanan günlük ortalama brüt kazancının yüzde 40'ıdır. Bu şekilde hesaplanan işsizlik ödeneği miktarı, aylık asgari ücretin brüt tutarının yüzde seksenini geçememekte. Bu gün itibariyla en düşük işsizlik ödeneği miktarı yaklaşık olarak 289,85 TL'dir. En yüksek işsizlik ödeneği ise 579,70 TL'dir. İşsizlik ödeneği ödenmesinde hak düşürücü nedenler.nIŞKUR tarafından teklif edilen bir işi haklı nedensiz olarak kabul edilmezse. nİşsizlik ödeneği aldığı sürede gelir getirici bir işte çalıştığı veya herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşundan yaşlılık aylığı aldığı tespit edirse.
ŞKUR tarafından önerilen meslek geliştirme, edindirme ve yetiştirme eğitimini haklı bir neden göstermeden reddeden veya kabul etmesine karşın devam etmezse.
Haklı bir nedene dayanmaksızın IŞKUR tarafından yapılan çağrıları zamanında cevaplamayan, istenilen bilgi ve belgeleri öngörülen süre içinde vermeyen, sigortalı işsizlerin işsizlik ödenekleri kesilmekte. Bizden hatırlatması...

ÖĞRENCİLERE BURS MÜJDESİ

TUZAĞA DÜŞMEYİN

İŞSİZLİK MAAŞI NASIL ALINIR?

UYUYAN HÜCREYE EL KAİDE BASKINI

DARBE VATANA İHANETTİR!