İmparatoriçe

Dünyanın en zengin genç bekar kadınları listelendi. Aralarından üç tanesi tüm erkeklerin gözdesi seçildi. Onlardan biri de 29 yaşındaki ABD’li Candice Galek’ti. Kendisi, 300 milyon dolarlık bir moda devinin patroniçesiydi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2017 Güncelleme 18 Eylül 2017, 00:00
İmparatoriçe

İÇİNDEKİLER

Para bu kez genç ve güzel kadınların çantasına aktı. Ekonomi dergisi Forbes 2017'nin en zenginlerini sıraladı. Bu isimler içinden genç zenginler ve kadın zenginler listeleri de ayrıldı. Dünyaca ünlü randevulaşma sitesi Tinder ise dünyanın en zengin genç kadınlarını oyladı. Erkeklerin hayalindeki ismi ortaya çıkardı. İlk sırada Bikini Luxe ismiyle patronluğa adım atan Candice Galek yer aldı. 3 yıl önce sosyal medya üzerinden ürün tasarlayan Galek, kısa sürede servetine servet kattı. 29 yaşındaki başarılı iş kadını aynı zamanda kendi markasının modelliğini de yaparken şirketi de kısa süre içinde 300 milyon dolarlık bir değere ulaştı. Galek bir anda ABD'nin değil dünyanın da sayılı modacıları arasına girmeyi başardı.

​MİLYARDER KARDEŞLER ...
Dünyanın en çok ilgi çeken bekar kadınları listesinin ilk sıralarını ise iki kardeş paylaştı. Norveçli milyarder bir ailenin iki kızı olan Katharina ile Alexandra Andresen,1 kişi başı 1.5 milyar dolarlık servetleriyle açık ara dünyanın en zengin genç kadınları olmayı başardı. 21 yaşındaki Alexandra ve 22 yaşındaki Katharina farklı tarzlarıyla dikkat çekti. Daha çok sakin tatil yerlerini seçen, dünyanın en ücra köşelerini gezen, Norveç Binicilik Milli Takımı'nın binicisi olan Alexandra sade hayat tarzıyla beğeni topladı. Katharina ise gece yaşantısı seven karakteri ve St. Tropez, Los Angeles, Miami gibi dünyanın en renkli noktalarında yaptığı çılgın partilerle oy kazandı.