Korkunç çete

Black Death isimli suç çetesinin elinden kurtulan 20 yaşındaki Chloe Ayling, çete ve müşterileri hakkında kan dondurucu ifade verdi: Zengin sapıklar sadece zevk için öldürmek üzere kurbanları satın alıyor. Bazıları ise seks kölesi olarak kullandığı kızlardan sıkılınca onları canlı olarak kaplanlara yem ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 01:55
Korkunç çete

İÇİNDEKİLER

İnternet en gizemli yönlerinden biri olan Deep Web (Derin internet) ve korkunç suç çetesi Black Death (Kara Ölüm) ilk kez bu kadar somut olarak ortaya çıktı. Genç kızları ve çocukları kaçırarak tüm dünyadaki zengin sapıklara pazarlayan örgüt Black Death'in son olarak tuzağına düşürdüğü 20 yaşındaki İngiliz manken, dünyanın en büyük suç örgütlerinden birinin net bir şekilde ortaya çıkmasını sağladı. Çete, 11 Temmuz'da çekim bahanesiyle genç mankeni Milano'ya gelmeye ikna etti. Chloe Ayling isimli model, buluşma yerine gittiğinde çete tarafından bayıltılarak etkisiz hale getirildi. Mağduru boş bir eve götürüp alıkoyan "Black Death" 20 yaşındaki mankeni zengin sapıklara satmak için 300 bin dolar başlangıç ücretiyle açık artırmaya çıkarmaya karar verdi. Ancak Ayling'in çocuk sahibi olduğu belirlenince bunun kurallara aykırı olduğu ortaya çıktı ve Ayling kurban olmaktan kurtuldu. Genç kadının ifadeleriyle çeteye baskın yapan İtalyan polisi, İngiltere'de yaşayan Herba Lukasz Pawel adlı bir Polonyalı çete üyesini gözaltına aldı. "Siyah eldivenli biri arkamdan yanaştı ve bir elini boynuma diğerini ağzıma koydu. İkinci bir kişi sağ kolumdan iğne yaptı. Uyandığımda ayak ve el bileklerim kelepçeli ağzımda yapışkan bir bantla bir otomobilin bagajında olduğumu fark ettim. Bir çantanın içindeydim ve sadece küçük bir delikten nefes alabiliyordum" diyerek yaşadıklarını anlatan Ayling'in çete ile ilgili duydukları ise kan dondurdu: "Dünyanın dört bir yanından genç kız ve çocukları kaçırıp, bol paralı sapıklara pazarlıyorlar. Bu sayede yılda 15 milyon dolar kazandıklarını anlattılar. Her ülkeden müşterileri varmış. Kimi zenginler seks kölesi olarak kullandığı kızlardan sıkılınca onları canlı canlı kaplanlara yem ediyormuş. Bazı sapıklar ise kurbanları sadece zevk için öldürmek üzere satın alıyormuş."


Kaçırılan kızları satın alan sapıklar, onlara işkence yapıp öldürebiliyor.



KARA ÖLÜM NEDİR?
Deep web olarak anılan, herkes tarafından ulaşılamayan internet siteleri üzerinden çalışan Black Death'in (Kara Ölüm) her türlü yaşadışı suçu işlediği önü sürülüyor. Çetenin insan kaçakçılığı, çocuk pornosu, uyuşturucu ve sanal hırsızlık ile yılda milyarlarca dolar kazandığı düşünülüyor.


Polonyalı Herba Pawel, kendisini film yapımcısı olarak tanıtıyor.