İlluminati’nin 'eğlence imamı'

Dünyayı yönetmek isteyen İlluminati’nin eğlencesi de skandal... Sunucu görünümlü ‘eğlence imamı’ Bill Maher, Grammy ve Oscar ödüllü isimleri bir araya getiriyor ve ‘Gözü Tamamen Kapalı’ oyunu oynatıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 02:17
İlluminati’nin ’eğlence imamı’

İÇİNDEKİLER

Ünlü yönetmen Stanley Kubrick de İlluminati'nin tehditlerle ele geçirdiği isimlerinden biridir. Başrollerini Tom Cruise ve Nicole Kidman'ın oynadığı Gözü Tamamen Kapalı filminin çekimlerini tamamladıktan hemen sonra ölmesi de İlluminati'ye bağlanıyor. İşte İlluminati'nin eğlence fikri, Kubrick'in Gözü Tamamen Kapalı filmi ile ortaya çıktı. Erotizmin zirvesine çıkan bu eğlencelerin mimarı ise ABD'li sunucu Bill Maher. ABD'de büyük ün kazanan ve bu sayede eğlence organizatörlüğünü daha rahat gerçekleştiren Maher, aynı Gözü Tamamen Kapalı filmindeki gibi partiler organize etmeye başladı. Grammy ve Oscar kazanan isimleri de bu partiye getirip, çılgın bir gece geçirmesini sağlayan Bill Maher, Angelina Jolie, Katy Perry, Taylor Swift, Siena Miller, Gwyneth Paltrow gibi ünlüleri bu partilerin vazgeçilmezi yaptı. Bu ünlü isimlere eşlik etmek isteyen Amerikalı politikacıların ise partiye giriş ücreti olarak ödedikleri rakam 75 bin dolardı. Bill Maher, Paris Moda Haftası ve New York Moda Haftası'nda da bu partiye katılmak isteyen top modelleri davet etti. Partiler 11 erkek 11 kadın olarak gerçekleşiyor. Los Angeles'in ünlü malikaneleri, Bali ve Kenya'da organize edilen partilere katılanların iş hayatları da başarılı yöne doğru ilerliyor.


Tom Cruise, Nicole Kidman

FİLMDEKİ SİMGELER
Stanley Kubrick Gözleri Tamamen Kapalı filminde, Illuminati'nin birçok simgesini kullandı. Horus'un gözü, Pentagram, piramid, göz, yıldız, damalı zemin filmin en önemli detaylarıydı. Kubrick, İlluminati'den hoşlanmıyordu. Uzun süre de direndi ancak gelen baskılara boyun eğdi. Gözü Tamamen kapalı filminin ardından bir daha İlluminati'nin hiçbir organizasyonunda yer almadı. Fakat bu filmin yapımcı şirkete teslim etmesinden birkaç gün sonra ölmesi, İlluminati'nin ne kadar insanlık dışı bir örgüt olduğunu gözler önüne serdi.