Sıkıysa Covele

Binicilikte olimpiyatlara hazırlanan 18 yaşındaki İngiliz Kirstie Covele çete lideri çıktı. Genç kızın, 2 milyon 750 bin TL değerinde lüks araç soygununa karıştığı belirlendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2017 Güncelleme 18 Haziran 2017, 00:03
Sıkıysa Covele

İÇİNDEKİLER

İngiltere'nin başkenti Londra'da lüks araç sahiplerinin kabusu olan çete yakalandı. Çocuklardan oluşan çetenin liderinin kimliği ise herkesi şoke etti. Binicilikte olimpiyatlara hazırlanan 18 yaşındaki çete lideri Kirstie Covele, ve dört arkadaşı 33 araba çaldıkları gerekçesiyle 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Polis, beş kişilik arkadaş grubunun gece Londra sokaklarında tur attığını ve daha sonra evlere girerek araba anahtarlarını çaldığını söyledi.

ÖNCE EVE GİRİYORLARMIŞ
Çalınan 33 arabadan en az 13'ünü profesyonel at binicisi olan Covele'nin kaçırdığı belirtildi. Yaşları 16 ile 21 arasında değişen beş arkadaşın Mercedes, BMW ve Audi marka arabaları çaldığı ve parçalarını sattıkları öğrenildi. Kirstie Covele, ifadesinde "Hepimizin paraya ihtiyacı vardı. Lüks arabaları çalmak için yüksek gelirli kişilerin evlerini seçtik ve bu arabaların tüm parçaları sattık" dedi. Londra polisi, beş arkadaşın sabıka fotoğrafını paylaştı ve çalınan arabaların toplam değerinin 700 bin euro (yaklaşık 2 milyon 750 bin TL) olduğunu açıkladı.