ABD karıştı! Kongre üyesi vuruldu

ABD'li senatörlerin beyzbol oynadığı sahada silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda senatör Steve Scalise vuruldu. Çok sayıda kişi yaralandı.CNN'in haberine göre 50-100 kurşun sesi duyuldu. Scalise'ın danışmanlarından birinin de yaralandı.

Giriş Tarihi 14 Haziran 2017, 00:00 Güncelleme 14 Haziran 2017, 16:47
ABD karıştı! Kongre üyesi vuruldu

İÇİNDEKİLER

ABD'li senatörlerin beyzbol oynadığı sahada silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda senatör Steve Scalise vuruldu. Çok sayıda kişi yaralandı. 50-100 kurşun sesi duyuldu. Scalise'ın danışmanlarından birinin de yaralandı.

ABD Temsilciler Meclisi Cumhuriyetçi Parti Grup Denetçisi Steve Scalise'nin başkent Washington'da Kongre tesislerindeki beyzbol antrenmanı düzenlenen silahlı saldırıda yaralandığı bildirildi.

Cumhuriyetçi Partili Temsilciler Meclisi Mo Brooks, yaptığı açıklamada, bu sabah meydana gelen saldırıda Scalise'nin yanı sıra aralarında iki polisin de olduğu birkaç kişinin daha yaralandığını açıkladı.

Scalise ve diğer yaralıların durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Polis, silahlı saldırının yaşandığı bölgeyi güvenlik çemberine alırken, olayın soruşturulduğu kaydedildi.

ABD Virginia'da beyzbol maçında saldırıyı düzenleyen zanlı yakalandı.

BEYAZ SARAY SÖZCÜSÜ'NDEN AÇIKLAMA
Saldırının ardından Twitter'dan bir mesaj yayınlayan Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, Başkan Trump'ın yaşanan saldırıdan haberdar olduğu bilgisini paylaştı.

Ayrıntılar geliyor...