Kimyası bozuldu!

İngiliz TV yıldızı Ferne McCann’in sevgilisi dehşet saçtı. Arthur Collins, bir gece kulübündeki 2 kişiye kimyasal sıvıyla saldırdı. 20 kişiyi yaktı. Model Isobella Fraser da saldırıdan nasibini aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2017 Güncelleme 20 Nisan 2017, 00:00
Kimyası bozuldu!

İÇİNDEKİLER

İngiltere'de ünlü bir gece kulübünde gerçekleşen asitli saldırıda 20 kişi yaralandı. Başkent Londra'nın batısındaki Dalston kentinde bulunan Mangle gece kulübünde insanların eğlendiği sırada birden herkes dışarı çıkmaya başladı. Yüzlerce kişi olayın tam ne olduğunu anlamadan kendini dışarı attı. Televizyon yıldızı Ferne McCann'in erkek arkadaşı olduğu belirtilen Arthur Collins'in, kulüpte eğlenen iki kişiye asite benzer kimyasal bir sıvıyla saldırıdığı ortaya çıktı. Ancak saldırıda aralarında 22 yaşındaki Avustralyalı model Isobella Fraser'ın da bulunduğu 20 kişi yaralandı. İngiliz polisi her yerde Arthur Collins'i arıyor. Adeta kovalamacaya dönen polis takibinde, ekipler son olarak adamın bir milyon pound değerindeki lüks evine baskın yaptı. Evde yasa dışı silahlar ve uyuşturucu bulundu. Collins ise ortalarda yok. Televizyon yıldızı olan sevgilisi Ferne McCann ise Arthur Collins'i polisle konuşmaya zorladığını söyledi.



KABUSU YAŞADI
Vücudunda yanıklar meydana gelen Fraser, "Yanımda kardeşim Prue da vardı. Bir anda sırtımda ve omzumda büyük bir acı hissettim. Terör saldırısı sandım. Korkunçtu" dedi.