Valerie bank

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın ihanetine uğrayan Valerie, servet yaptı! Eski sevgilisinin sırlarını anlattığı kitaptan 5 milyon Euro kazandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2014 Güncelleme 22 Ekim 2014, 01:24
Valerie bank

İÇİNDEKİLER

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın çapkınlığı, devlet adamı kimliğinin önüne geçti. Hollande, motosikletiyle Julie Gayet'in evine giderken ihaneti öğrenen eski first lady Valerie Trierweiler, şok geçirdi. Yıllardır Hollande ile beraber olan Valerie, intikam için düğmeye bastı. Önce Hollande'an ayrıldı, sonra da onun kirli çamaşırlarını anlattığı bir kitap yazdı. İşte Trierweiler'ın geçen ay piyasaya çıkan "Merci pour Ce Moment/Bu an için Teşekkürler' adlı kitabı, yayımlandığından bu yana ilk dört gün içinde 170 bin adet sattı. Kitabın toplam satış sayısı ise 1 milyonu geçti. İhanetten sonra mağdur kadın olarak anılan Valerie, artık parayla anılmaya başlandı. Zira eski first lady'inin şimdiye kadar kitaptan 5 milyon Euro kazandığı açıklandı.

İKİNCİ KİTAP YOLDA!
Trierweiler'in bu yıl sonuna kadar kitaptan 10 milyon Euro'dan fazla kazanacağı kaydedildi.
Kitap para basınca eski first lady, ikinci "eseri" için de harekete geçti. Valerie'nin yeni kitabında ise Hollande'ın başka sırlarını ortaya dökeceği belirtildi. Valerie Trierweiler'nin dostlarıyla tatile çıktığı öğrenildi.