Ekonomide 2012 yılı beklentileri paylaşıldı

Giriş Tarihi 07 Aralık 2011, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2011, 17:25
Ekonomide 2012 yılı beklentileri paylaşıldı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de gerçekleştirilen yedinci İzmir Kredi İstihbaratçıları Mesleki Dayanışma Grubu toplantısında, 2012 yılı ekonomi ve finans konulu panelde beklentiler paylaşıldı ve tartışıldı.

İzmir'de yer alan finans kuruluşlarında ve reel sektör firmalarında görev yapan 200'ü aşkın finans ve mali işler yöneticisinin ve kredi istihbaratçısının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Denizbank Kobi Bankacılığı adına katılım sağlayan Dr.Cüneyt DİRİCAN 2012 yılı beklentilerini değerlendirdi.

Toplantıda yapılan sunumda, global ekonomik ve finansal krizlerin yansımaları üzerinden, döviz kurları ve global ticaretteki değişimlerin, devletlerin ekonomideki bütçe ve dış ticaret açıklarına olan yansımaları ve olası sonuçları tartışıldı.

Yurtdışında ağırlıklı döviz kurları, faiz, enflasyon üçlemesi gelişimleri paralelinde, global piyasalarda önümüzdeki yıl likidite ve nakit yönetiminin daha çok önem arz edeceği, bilgiyi doğru ve zamanında yorumlamanın senaryolara hazırlık için ön şart olduğu paylaşılan toplantının panel bölümü, Ege ve İzmir üzerine diğer konuşmacıların konuşmalarıyla sona erdi.