Seba'nın adı stada verilecek mi?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Süleyman Seba'nın isminin yeni stada verilmesiyle ilgili olarak, sponsorları Vodafone'un yetkilileriyle görüşeceklerini söyledi.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 16 Ağustos 2014, 17:42
Seba’nın adı stada verilecek mi?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol direktörlüğü uygulamasına devam edeceklerini söyledi.

Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu'nun olağan toplantısı sonunda tekrar kürsüye gelen ve üyelerin eleştirilerine yanıt veren başkan Orman, eski futbol genel direktörü Önder Özen'in her zaman arkasında durduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Kendisi öyle bir dönemde ayrıldı ki, tam transfer döneminde gitti. Şimdi takımın başına getireceğimiz futbol direktörünün kendi fikri olacaktır. Biz şu an için mutabık kaldığımız oyuncuları alacağız. Transferi halledelim, ondan sonra futbol direktörlüğü uygulamasına devam edeceğiz. Bunu kaldırmış değiliz. Oraya uygun bir direktör getireceğiz. Bu uygulamayı bize kimse dayatmadı, kendi fikrimizdi. Profesyonel yapılanmayı doğru buluyorum. Ahmet Nur Çebi bu görüşmeleri yapacak. En sonunda yönetim kurulunda karar vereceğiz."

Orman, 2016 yılına kadar futbol dahil olmak üzere diğer branşlarda da profesyonel bir kadro bırakacaklarını ancak öncelikle mali yapıyla ilgili çalışmak zorunda olduklarını dile getirdi.


SEBA'NIN ADI İÇİN VODAFONE İLE GÖRÜŞÜLECEK
Fikret Orman, kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'nın isminin yeni stada verilmesiyle ilgili olarak, sponsorları Vodafone'un yetkilileriyle görüşeceklerini ifade etti.

Seba'nın Beşiktaş camiasında uzun zamandır olduğuna dikkati çeken Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öldüğü gün herkes kıymetini bilecek diye bir şey yok. Keşke sağlığında daha çok kıymet verilseydi. 2000 senesinde kulüpten ayrılırken o zaman yapılanları da kimse unutmamalı. Süleyman ağabey üzerinden kimse popülizm yapmaya kalkmasın. Onun ismini vermek bizim için şandır. Beşiktaş Kulübü bir kurumdur, hukuksal anlaşmaları vardır. Onun ismini koymama gibi bir niyetimiz olabilir mi? Yöneticilik düzgün olanı yapmaktır. Süleyman ağabeyin ismini vermek düzgün olan iştir. Ama ortada hukuk var, yapılan anlaşmalar var. Masaya getireceğiz, konuşacağız. İşin üzerinde duracağımızı ifade ettim. Ama bize zaman lazım."

Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda rakipleri olan İngiltere'nin Arsenal takımını eleyeceklerine inandığını belirterek, "Beşiktaş maçı Beşiktaş'ın düğünüdür. Herkes oraya gelsin ve takımı destekleyelim" diye konuştu.

Başkan Orman'ın konuşmasının ardından siyah-beyazlı kulübün olağan divan kurulu toplantısı sona erdi.