Aybaba'dan ince ayar

Dev derbide Fernandes'e çok güvenen Aybaba yıldız oyuncuyu forvete yakın oynatacak. Niang ise sürpriz koşular yaparak F.Bahçe savunmasını şaşırtacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2013 Güncelleme 01 Mart 2013, 00:48
Aybaba’dan ince ayar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe'yi devirme planını belirledi. Bu sezon Siyah- Beyazlı takımın hiç derbi kazanamaması nedeniyle pazar günü yapılacak olan karşılaşmayı bir dönüm noktası gözüyle gören Aybaba bu maçta oyunu yine Manuel Fernandes üzerine kuracak.

KOZU YİNE FERNANDES
Ligin 2. yarısında beklenen çıkışı bir türlü yapamayan ancak her geçen hafta performansı biraz daha yükselen Portekizli futbolcu bu maçta oyun kurucu özelliğinin yanı sıra forvete yakın olarak oynatılacak. Fernandes'ten yine ölü topları ve korner atışlarını kullanmasını isteyen Samet Aybaba'nın Fernandes'le özel bir görüşme yaparak, "Artık küçük maçların değil büyük maçların yıldızı olmalısın. Senden patlama bekliyorum. Kazandığımız takdirde önemli bir virajı dönmüş oluruz" dediği belirlendi.

WEBO&SOW İÇİN UYARI
Niang'dan bu maçta sürpriz koşular yaparak Fenerbahçe savunmasını şaşırtmasını isteyen tecrübeli hoca İbrahim Toraman, Sivok ve Ersan'la görüşme yaparak, "Webo ve Sow'a yakın durup onların top almasını engelleyin" dedi.

FERNANDES'İN DERBİ MAÇLARDA GOLÜ YOK
Aybaba'nın çok şey beklediği Fernandes bu sezon oynadığı hiçbir derbide gol atmayı başaramadı. Portekizli derbilerde asist yapmakla yetindi.