22 günde 7 kader sınavı

Siyah-Beyazlı ekip 22 günde 4'ü lig, 2'si UEFA 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere tam 7 maça çıkacak... Kara Kartal'ın kaderi bu karşılaşmalarda çizilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2011 Güncelleme 12 Şubat 2011, 01:38
22 günde 7 kader sınavı

İÇİNDEKİLER

DEVRE arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ancak Süper Lig'in 2. yarısında oynadığı 3 maçta 5 puan yitiren Beşiktaş, 3 ayrı kulvarda kader maçlarına çıkmaya hazırlanıyor. 13 Şubat-06 Mart tarihleri arasında 22 günde 3 ayrı cephede birbirinden zorlu 7 maç oynayacak olan Siyah- Beyazlı ekip, sezonun en zorlu dönemecine girmeye hazırlanıyor.

KARA BULUTLAR DAĞILACAK MI
Beşiktaş'ın bu maçlardan alacağı sonuçlar bu sezonki kaderini büyük ölçüde belli edecek. Eğer Beşiktaş bu zorlu maratondan başarıyla çıkmayı başararabilirse üzerindeki kara bulutlar dağılacak. Kayıplar çok olursa büyük yara alacak.

YARIŞTAN KOPMADIK
BEŞİKTAŞ kaptanı İbrahim Üzülmez, "Liderin 12 puan gerisindeyiz ama hiçbir şey bitmedi. F.Bahçe, Trabzon ve Bursa ile maçlarımız var. 3-5 hafta içinde puan farkı zannedilenden daha fazla kapanabilir" dedi. İbrahim, "Ama önce A.Gücü'nü geçmeliyiz" ifadesini de kullandı.