Mario Götze'ye 40 milyon euro

Almanya Bundesliga'nın son şampiyonu Borussia Dortmund'un başarısında büyük pay sahibi olan Mario Götze'nin fiyatı 40 milyon Euro'ya yükseldi.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2012, 00:00 Güncelleme 18 Şubat 2012, 16:38
Mario Götze’ye 40 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Daha önce takım arkadaşı Kevin Grosskreutz ile birlikte İngiliz kulübü Arsenal'ın kıskacında olan Mario Götze için şimdi de İngiltere'nin Manchester United kulübü devreye girdi. Dortmund'un milli genç futbolsu 19 yaşındaki Götze'yi İngiliz ekibi gelecekte takımında planlıyor. Dortmund'un orta sahasında üstün yeteneklerini gösterip başarılı çıkışıyla Alman Milli Takımı'nın formasına da giymeye başlayan Mario Götze için sezon başında Arsenal'da 40 milyon Euro teklif etmişti. Götze için ayrıca İtalyan devi Juventus'unda transfer listesinde olduğu kaydedildi

"İNGİLTERE CAZİP BİR ÜLKE"


Mario Götze'ye danışmanlık yapan menajerlik şirketinden Dirk Hebel "Mario Götze'yi İngiliz kulüplerinin yanında Avrupa'nın ünlü kulüplerinin istediklerini biliyoruz. Sezon başındaki Arsenal teklifinden sonra şimdi de teklifler sunan Manchester United ile Juventus Turin yöneticileriyle görüşmeler yaptık. Fakat henüz kesin bir anlaşma yok." diye konuştu. İngiltere'de futbol oynamanın kendisi açısından cazip olacağını söyleyen Götze'nin menajerlik şirketinden başka bir danışmanı Volker Struth ise "2014 yılına kadar Mario'nun Dortmund'la sözleşmesi var. Bu sözleşme bitene kadar şu anda takım değiştirmesi yönünde bir düşüncemiz yok" diye konuşmasıda dikkat çekti.