Tarihi 19 Eylül 2014

Evliliği ihanet mi bitirdi?

Türkiye'nin en ünlü şovmenleriarasında yer alan bir isim çok yakın bir tarihte 6 senelik eşinden tek celsede boşanmıştı. Son yıllarda yuvalarının üzerinde kara bulutlar dolaşan bu şovmenin eşi de ünlü olunca evlilikleri kadar ayrılıkları da olaylı oldu. Aralarındaki kavga; magazin gündemini günlerce meşgul etti.
Boşanmalarındaki son olay 'kanlı bitti' diye birçok gazetede manşet olmuştu. Her evlilikte sorunlar yaşanabilir, evlenirken her şey güzel olabilir fakat ayrılırken insanların gerçek yüzü ortaya çıkar. Evlilikleri süresince Taksim, Asmalı ve Karaköy'de gittikleri mekanlarda ayrı ayrı eğlenen ikilinin ayrılıkları hakkında öyle bir şey duydum ki; yazıp yazmamak arasında gidip geldim.
Sonuçta evliliklerinden ufak bir çocukları var. Ben de bu iki ünlü ismin yaşadıklarını, adlarını açıkça belirtmeden kaleme almaya karar verdim. Tabii ki bu olayı birçok arkadaşıma defalarca doğrulattım!
Geçtiğimiz gün ikiliye yakın ortak bir arkadaşımızın söylediklerini duyunca büyük bir şok yaşadım. İkilinin 'Boşanıyorlar' haberleri çıktığı ilk günlerde bir içki firmasının özel bir partisi olmuş. Mayıs ayında çok özel isimlerin davet edildiği bu partiye gelen ünlü şovmenin eşi, ilerleyen dakikalarda bir oyuncuyla samimi şekilde eğlenmeye başlamış. Partiye katılanlara aldırış etmeden ateşli bir şekilde uluorta öpüşmüşler. Bu çok ünlü oyuncu ise bir dönem sosyetenin gözde isimlerinden biriyle birlikte olmuştu. Fakat onların da ayrılıkları olaylı olmuştu. Ünlü oyuncu sosyetik sevgilisini kulübün ortasında dövmüştü. Bu olay sonrası ikili birlikteliklerine nokta koymuştu. Yani anlayacağınız; o gece partide olanları duyan ünlü şovmen büyük bir şok yaşamış. Çünkü 6 senelik eşinden gördüğü aleni ihaneti hazmedemeyip boşanma işlemlerini hızlandırmış.

***

KAYNARCA'YA BOYKOT

Bir zamanlar büyük bir hayran kitlesine sahipti. Yıllarca tiyatro ve sinema dünyasında yer aldıktan sonra 'Kurtlar Vadisi' dizisinde mafya babası olarak karşımıza çıktı. Hayran kitlesini oldukça genişletti. O zamana kadar sempatik kişiliği ile tanınan Oktay Kaynarca için; dizideki popülaritesinin artmasıyla "Artık eski Oktay değil o, çok değişti" iddiaları atıldı ortaya. Gittiği mekanlarda gazetecilerle yaşadığı gerginlikler haber oldu çoğu zaman.
Bunları niye mi yazdım? Geçtiğimiz akşam Oktay Kaynarcı'yı esmer sevgilisi ile Ortaköy sahilinde yürürken gördüm.
Biliyorsunuz Ortaköy, magazin gazetecilerinin cirit attığı yerlerin başında geliyor. Orada hangi mekana gitsen, gazeteciler her şekilde haberdar olur. Ben de yolda birkaç gazeteci arkadaşımla karşılaştım. Ayaküstü sohbet ederken yanımızdan Oktay Kaynarca ile esmer sevgilisi geçti.
Gazeteci arkadaşlarım Kaynarca'yı çekmedi. Nedenini sorduğumda ise gazetecilere karşı şimdiye kadar agresif ve kavgacı bir tutum sergileyen oyuncuyu magazin muhabirleri çekmeme kararı almış.
Yani anlayacağınız Kaynarca'ya paparaziler tarafından boykot uygulanıyormuş…

ŞİKAYETİM VAR
Merhaba Ufuk Bey, Umarım mailim köşenizde yer bulabilir. Zira hem çocuklar hem de yetişkinler için son derece önemli bir konu.
Uzun zamandır canım hamsi yemek istiyordu. Bunun için de balık sezonunun açılmasını iple çekiyordum. Geçtiğimiz hafta oğlumla okul alışverişi sonrası Beşiktaş Çarşı içinde yer alan "Ye Çık" isimli yol üstü bir mekanda hamsi tava yemek istedim. Hamsinin tadı çok iyi olmasa da uzun zamandır bu anı beklediğim için hepsini bitirdim. Sonrası kabus gibiydi. Baş dönmesinden gözüme uyku girmedi. Zehirlenmiş olabileceğimi aklıma getirmedim bile. Ama bu durum saatler geçtikçe şiddetlenince çareyi yediklerimi çıkarmakta buldum ve sonra gözümü hastanede açtım. Burada balıktan zehirlendiğim ortaya çıktı. Allah'tan oğlum yememişti, tek tesellim oydu. Hatta sonuç daha kötü de olabilirdi.
Umarım bundan sonra daha dikkatli olurlar ve insan sağlığını hiçe sayan ürünler kullanmazlar!

Saygılarımla,
Hamiyet Çevik

Türkiye'nin her köşesinden mail yolu ile bana ulaşarak, hizmet sektöründeki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Ben de sizden gelen şikayetleri bu köşeden paylaşarak ilgili yerlere ulaştıracağım…