Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 2 Mayıs 2012

Demirören'e destek gerek

Türk futbolu gerçekten çok zor bir dönemin içerisinde ve bir türlü kurtulamıyor. Göründüğü kadar da zaten kimse de kurtarmak için gönülden yürekten destek vermiyor.
Ve her geçen gün Türkiye'de ve Avrupa'da futbolumuzun değeri bir bir eriyor. Kim ne derse desin bu zor günlerde Federasyon başkanlığına aday olmak da yürek isterdi. Kimse böyle bir ateşin içine de giremezdi.

ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİ
Ama Demirören gerçeği apaçık ortadaydı. Çok sevdiği Beşiktaş'tan ayrılan Başkan Yıldırım Demirören adeta ateşten gömleği giymişti.
Arkadaşlarıyla birlikte Türk futbolunun kaybolan imajını tekrar kazandırmak için iyi niyetle ve severek bu göreve geldi.
Demirören'in Beşiktaş'ta başarılı olup olmadığı konusu tartışılır ancak Türk futbolu için içten yaptığı tavrı ise takdir edilmeli.
Etik Kurulu'nun raporları doğrultusunda yaptığı açıklamalar doğrultusunda acımasızca eleştirildi. Halbuki Etik Kurulu'nun raporunu hazırlayan Demirören değil ki...
Demirören sadece açıklanan raporda durum değerlendirmesi yapıyor..
Bence Demirönen'e çok haksızlık ediliyor. Sadece dışarıda konuşmak laf söylemekle bu Türk Futbolu kurtulmaz kurtulamayacaktır da...

HAKSIZLIK YAPILIYOR
Görünen o ki, Türk futbolunu kim kurtarmak istiyorsa bazı çevreleri de bataklığa itmek istiyor. Nasıl kurtulacak çok merak ediyorum. Demirören'i yıllardan beri tanırım. Herşeyden önce düzgün ve adam gibi adamdır. Bir gerçek var ki, Türk futbolu bataklıkta iken ve bu bataklığı içine girerek Türk futbolunun kaybolan imajını kurtarmak için bir şeyler yapanlara da destek olunmalı.
Türk futbolunda yeni bir sayfa açmak için kavgayı gürültüyü bitirmek istiyorsak işte o gün bugündür. Demirören ve ekibine destek vermezsek ve bu desteğin içerisinde iyi niyet olmazsa yakın zamanda Türk futbolu biter. Takımlarımız Avrupa'da imajını kaybeder ve kendi ligimizde bomboş tribünlere oynar.