Tarihi 7 Nisan 2016

Uzaylılar aramızda

Amerika'nın en derin düşünce kuruluşu... Yıllarca ABD yönetimlerinin her kademesinde görev alanlar, raporlar hazırlıyor. Bizim merkez medya da yıllarca o kurumdan gelen raporları yayınladı. "Amerika'dan bize ciddi uyarı" diyerek bu memlekette kamuoyu oluşturdu.
İşte o düşünce kuruluşunun adı Washington Enstitüsü... İçinde İsrailseverler, göllerde sudan fışkıran sazlar gibi yığınla... Brüksel'de bombaların patladığı gün...
Tam 34 kişi paramparça olmuş. Dünya ayağa kalkmış.
O saatlerde işte bizim Amerikansever medyamızın çok ilgi duyduğu bu Washington enstitüsünde bir konferans düzenleniyor. Konferansı Yahudi bir moderatör yönetiyor. Açılış konuşmasında herkesi ayağa kalkmaya çağırıyor.
"İstanbul'da patlayan bomba sonucu ölenler için saygı duruşu yapalım" diyor. Herkes ayağa kalkıyor. Saygı duruşu yapılıyor.
Taksim'deki patlamada ölen İsrailliler için.
Birkaç saat önce Brüksel'de bombalar patlamış, onlarca insan ölmüş... Daha önce Türkiye'de, Pakistan'da, Irak'ta bombalarla yüzlerce kişi ölmüş... Adamların umurunda değil. Sadece 3 İsrailli için saygı duruşu...
Adamlar böyle işte. Umurlarında değil başkaları. Konferansta da "Kürtleri biz mi kullanıyoruz, başkaları mı?" konusunu tartışıyorlar. Kullandıklarını kullanırlar, gömdüklerini gömerler... Ama kullanıldıktan sonra toprağa gömdüklerine asla saygı duymazlar. Saygı 3 İsrailli içindir. Ve en bütük saygıyı da çıkarlarına gösterirler. Onlar için saygı duyulacak ve yağa kalkılacak en büyük konu PARA'dır. Amerika'daki o düşünce kuruluşlarının tamamı "PARA"ya çalışır.
Para dünyadan nasıl çekilip, hortumlanarak getirilecek, buna kafa patlatırlar. Ve oturur o konferanslarda yapılan konuşmaları rapor haline getirip, dünyaya yön vermeye kalkarlar. İnsan haklarından, hukuktan, özgürlüklerden bahsederler. Sadece 3 İsrailli'nin yaşama hakkına saygı duyanların raporlarını da bizimkiler sayfalarına taşır.
"Aman ha, bakın dünya ne diyor" diye kafamıza vurur. İşte Washington'da her yere sızan bu adamların arkasındaki para babalarına ait Holywood da filmleri ile dünyaya AMERİKAN RÜYASI'nı empoze eder. "Ah be, var ya Amerika'da yaşamak" diye hayaller kurdururlar yeryüzündeki milyonlarca gence. O rüyanın dışında farklı bir rüya daha vardır. O da Gizli Amerikan Rüyası'dır. Nicholas Hagger kitapları ile ünlü bir yazar. 2011 yılında The Secret American Dream adlı bir kitap yazdı.
Yani Gizli Amerikan Rüyası... "Amerikan hükümetleri bir süreden beri DÜNYA DÜZENİ'ni değiştirecek köklü değişikliklere gitti" diyor. Aslında ABD başkanı veya kongre değil anlatmak istediği. Amerikan Derin Devleti'nin aldığı kararları açıklıyor o kitapta. "Artık ABD ülkelerle savaşmayacak, küresel ısınmadan fakirliğe, hastalıklara kadar önemli sorunlarla mücadele edecek" diyor. Ve ekliyor; "ABD liderliğinde bir DÜNYA DEVLETİ kurulacak." Şirketleri ve PARA'yı ellerinde tutan baronların hedefi olan YENİ DÜNYA DÜZENİ projesinin çökertileceğini anlatıyor Nicholas. 2011 yılında hükümetleri deviren, petrol uğuruna savaşlar ve kaoslar çıkartan çokuluslu şirketlere karşı savaş başlayacağını söylüyor.
Aradan 5 yıl geçiyor, vergi cenneti adacıklara para kaçıran onbinlerce işadamının listesi tüm dünyaya servis ediyor. Adı o listede babasıyla geçen İzlanda Başbakanı istifa ediyor. Putin köşeye sıkışmış durumda, İngiltere Başbakanı Cameron listedeki babası yüzünden sorgulanıyor. 500'den fazla banka, kara para akladığı için mercek altına alınıyor.
FİFA'nın yeni başkanı Gianni İnfantino'nun bile koltuğu sallantıda. Aynı anda Rotschild Hanedanı'nın ortak olduğu İngiliz BP'ye 20 milyar dolar ceza kesiliyor. Tüm dünya PARA SAVAŞLARINA kilitlenirken biz de neler oluyor? PKK, kullanılanlar listesinde taşeronluğa ve gömülmeye devam ediyor.
Ana muhalefet partisinin ise dünyada olan bitenden haberi bile yok. Tek gündem maddeleri, kürsülerden hedef adlıkları KADIN bakana terbiye sınırlarını aşan hakaretlerde bulunmak... Evet bizim ana muhalefet partisi lideri, şu günlerde KADINA ŞİDDETLE meşgul. Dünya her sabah
GİZLİ AMERİKAN RÜYASI ile uyanırken, bizde bazıları hala "Terör kazansa da Ankara düşse" diye RÜYALAR görüyor. Evet gündemlerimiz ve rüyalarımız bile farklı! Dünyadan kopmuş uzaylılar aramızda geziyor. NOT; Kemal Bey'e kadına şiddet uygulama yerine , The Secret American Dreams kitabını okumasını tavsiye ederim.