Tarihi 19 Mart 2016

İnlerinde inliyorlar

İngiliz medyası, Suriye'de DAEŞ bitirildiğinde ne olacak sorusuna cevap aramıştı geçtiğimiz günlerde. Suların asla durulmayacağını, DAEŞ'in başkente ilan ettiği Rakka'dan atılması için Kürtlerin ölüme gönderileceğini iddia etmişlerdi.
Daha da ötesi, PYD ile karadan Rakka'ya girilse bile, Kürtlerin asla bu şehirde kalamayacağının altını çizmişlerdi.
Çünkü Rakka tamamen Arap şehriydi. Bitirilen DAEŞ karşısında Arap aşiretler ayaklanacak ve PYD ile savaş girip silip süpüreceklerdi.
Bu kaçınılmaz sondu. Çünkü bir gün orada ne ABD, ne de onları kollayacak bir Rusya olacaktı.
DAEŞ'i geçene kadar arkalarını sıvazlayıp "DAYI" diyorlardı. Ve derken dün bir haber geldi. Şanlıurfa'da bir araya gelen 45 Arap aşireti, Suriye'nin kuzeyinde PYD'nin federasyon ilan etmesini "İhanet" olarak nitelendirdiler. Doğu Aşiretler Ordusu adıyla bir Arap ordusu kurmaya karar verdiler. Finalde ise "Bu ordu PYD bitirilene kadar asla dağılmayacak" diye açıklama yaptılar. Onlar için imha edilecek ilk düşman artık Suriye'yi arkadan hançerleyen PYD... Öfke dağ gibi, nefret kabına sığmıyor. Ve bir başka çarpıcı açıklama da Barzani'den geldi.
PYD'den kaçanların kendilerine sığındığını belirten Barzani, "Suriye'deki Kürtler arasında büyük ihtilaflar var. Esat tarafında mısın yoksa karşısında mısınız dedim. Tren kaçtı. Oradaki Kürtlerin geleceği ne olacak artık bilemiyorum" diyerek kapkaranlık bir manzara çizdi. Daha bitmedi. "Kürtleri bizim halkımızdır. Rejime destek için bu insanların kullanılmasına izin vermeyeceğiz. Esad'ı destekleyenler Kürt değildir, olsa olsa rejimin ve Esad'ın ajanları olabilirler" diye açıklama yapan yeni bir ordu kuruldu. Adı "Selahattin'in Torunları..." "Kürtleri Esad'in elinde oyuncak olmaktan kurtaracağız, Halep'te, Afrin'de her yerde askerlerimiz var" diyorlar.
Cerablus ve Azez'de DAEŞ'in elinden bazı kasabaları aldılar. Tamamı Kürtlerden oluşan bir ordu. Onların da hedefinde artık Suriye'nin kuzeyi var. Ve "PYD'yi bitireceğiz" diyorlar, buna and içtiler.
Ve Kobani'den Ankara'ya canlı bombalar gönderen o PYD'nin karşısında bir de NATO'nun en büyük ikincisi ordusuna sahip Türkiye var. Suriye'de DAEŞ'le birlikte sıra PYD'ye gelecek, silahların onlara çevrilmesi artık kaçınılmaz bir son. Yeni Türkiye artık boş durmuyor. Şu kadarını söylemeliyim: Acaba kaç intihar bombacısı, eylem hazırlığındayken etkisiz hale getirildi?
Ülkemize elbirliği ile çullanan, dünyanın en gaddar ve kalleş istihbarat örgütlerine, hem de anında, nasıl "etkili cevaplar" veriliyor? Sadece Gezi'de kaç yabancı ajan operasyonla buharlaştı? Ait oldukları ülkeler neden gıklarını çıkarıp arayıp soramadı?
Soruların hepsinin cevabı var... Ancak ilan edilmiyor; davul zurna çalınmıyor, onun için belki bilmiyoruz. Zaten farkında olmamıza da gerek yok. Bilmesi gerekenler, "Bedel ödeyenler" çok iyi farkındalar!
Çünkü artık gereğini yapan yiğitler, askeriyle siviliyle, derini ve görüneni ile birbirine kenetlenmiş "Devletimiz" var!
Alicenap milletimiz var! Bütün dünyadan sağanak gibi ülkemize akan dua selleri var. Ortadoğu'da, Afrika'da, Kızılelma'da "üslerimiz", hristiyan ülkelerden bile "Mehmetçiğe ısrarlı davetler" var!
Bazıları çıldırıyor. Aynen cennetmekan Sultan Abdülhamit Han'a, rahmetli Turgut Özal'a yaptıkları ve saldırdıkları gibi, Erdoğan'a da bütün güçleri ile vuruyorlar.
Yerli işbirlikçileriyle, NeoConlarıyla, kirli ve acımasız medyalarıyla, paraleliyle, siyonisthaçlı ittifaklarıyla geliyorlar. Yeni Türkiye'yi durdurmak için var güçleri ve entrikalarıyla terör dahil her argüman ve içimizdeki maaşlı elemanlarla saldırıyorlar. Herkes rahat olsun... Bölgede oyun kuranlara oyuncak olanlar düşünsün artık. Çünkü, yukarıda bahsettiğimiz yeni gelişmeler bölgeyi en iyi tanıyan Türkiye'nin artık savunmadan çıkıp, yeni organizasyonlarla hücuma geçeceğinin ayak sesleri olarak karşımıza çıkıyor.
Şehirlerde yüzlerce terörist, iğne deliğinde bile aranıp bulunuyor, etkisiz hale getiriliyor.
Artık sıra liderlerine geldi. Ve korkuyorlar, bunun işaretlerini İngiliz medyasına röportajlarda veriyorlar. Cemil Bayık boşuna "PKK kaybederse, Erdoğan kazanır" demiyor. Artık kaybetmeyi konuşuyorlar, düşünüyorlar ve kabuslar görüyorlar.
Türkiye'nin nasıl oyun kuracağını gördüler...
Hiç merak etmeyin... Sıra terörist liderlerin İNLERİNE geldi. Onun için İN'lerinde kaybetmeyi konuşarak inliyorlar!