Tarihi 21 Ekim 2015

Yerli ve milli!

İngilizler 1877 yılında, Osmanlı-Rus Savaşı sırasında Hindistan'ı, İngiltere krallığına bağlı bir devlet ilan ettiler. Bütün bu zulüm ve işgale zemin hazırlayan ve İngiliz çıkarlarına destek olan bir başka tanıdık da, ünlü İskoç mason locası üyesi sadrazam Mithat Paşa idi. Mithat Paşa Osmanlıları Ruslarla harbe sokarak, halifenin Hindistan'daki İngiliz zulmüne ve işgaline müdahil olmasının önüne geçti. İslamiyet'e ve Osmanlılara büyük zarara yol açmasının ötesinde, Sultan Abdülaziz Hanı şehid ettirerek İngilizlere büyük menfaat sağladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Kasım seçimlerinde "Yerli ve milli vekillerden" oluşacak bir parlamentonun önemine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanının bu uyarısı, hem zamanlaması hem de vurgusu itibariyle çok önemliydi. Niye önemli olduğu, tekrar yakın tarihe bakılarak kolayca anlaşılır. Mesela geçmişte İngiliz siyasetinin temeli; kendi çıkarlarına dur diyebilecek yegane küresel güç Osmanlı Devleti'nin meşgul edilmesi olmuştur. Mason Mıthat Paşa'nın Osmanlıyı Ruslarla savaşa sokarak meşgul etmesi de bu sinsi siyasetin bir parçasıdır. Bugün de Yeni Türkiye küresel aktörlük yolunda dev adımlar attıkça, bir araya gelmesi neredeyse imkansız yerli yabancı odaklar koro halinde karşı operasyonlara başlıyorlar! Kandan, kaoslardan ve savaşlardan beslenenler bugün Ortadoğu'yu paylaşmak için birbirini yiyor. Sınırımızın bir metre ötesinde yeni haritalar için masalar kuruluyor. Yeni ve Büyüyen Türkiye'nin o masaya oturmaması için dış basında başlayan ALGI OPER ASYONLARI, içerideki Mithat Paşa zihniyetindeki işbirlikçi medya tarafından allanıp pullanarak servis ediliyor. Londra-Berlin-Tel Aviv-New York hattındaki Baronların medyası eksiksiz olarak HDP'yi gitarının teli yaparken, yerli medya da saz çaldırarak ona eşlik ediyor. O HDP'nin eşbaşkanı çıkıyor "Askerlikte Vicdani retçiliği ailelere anlatacağız" diyor. Yani "İsteyen askere gitmemeli, bu iş zorla olmaz" diyor.
Bizim yerli medya buna sempati ile bakarken, Diyarbakır'dan, Hakkari ve Van'dan zorla dağlara kaçırılıp ölüme gönderilenleri kimse ona sormuyor. Üstelik evler basılıp, kaçırılarak Kandil'e sürüklenenler ÇOCUK! "Askerliği reddedin" kampanyası yapıp, ÇOCUKLARI dağlara kaçıranları sevenlere SAZ ÇALDIRAN nice Mithat Paşa aramızda kol geziyor. Yanyana gelmesi mümkün olmayanları aynı safta buluşturarak ülkeyi kamplara ayıran ve kutuplaşmayı körükleyen AKIL, ameliyatını terör örgütlerinin saldırısı ve bombalarla destekliyor. Türkiye'yi içeride kendisiyle uğraştırarak, tutuyor. Gönül bağlarımızın olduğu Ortadoğu, enerji hatları ile kucaklaşmamıza set çekiyor. Tıpkı Hindistan'ı işgal ederken uyguladıkları taktiklerle geliyorlar.
Bizi Ruslarla savaştırıp oyalayan ve zayıflatan içimizdeki Mithat Paşaları kullanarak... Üst aklın ve İngiliz siyasetinin hem geçmişte hem de günümüzde devam eden bir başka önemli uygulaması da DEVŞİRME OPERASYONLARIDIR! Yerli işbirlikçi yetiştirilmesinde İngilizler, başlı başına bir "ekoldürler!" İngilizler geçmişte kendi yetiştirdikleri adamları, Osmanlı Devleti'nde önemli mevkilere getirmişlerdir! Bu devlet adamlarının ismi Osmanlı, fikri ve zikri ise İngiliz mantalitesiydi, anlayışıydı. "Önce İngiliz" demekten zerre gocunmazlardı.
Bunlardan mason Mustafa Reşit Paşa, son sadrazamlığında ve üstelik daha 6 günlük sadrazam iken, 28 Ekim 1857 tarihinde, İngilizlerin Hindistan müslümanlarına yaptığı büyük Delhi katliamını resmen tebrik etmişti!
Daha önce de, Hindistan'daki İngiliz zulmüne karşı ayaklanan müslümanları bastırmak için İngiltere'den gönderilen askerlerin Osmanlı idaresindeki Mısır'dan geçiş iznini de, devşirdikleri mason işbirlikçileri vasıtasıyla almayı başarmışlardı. Osmanlı ayakta kalsın diye servetlerini gönderen Hindistan Müslümanlarını katletmek için İngiliz askerlerine geçiş izni veren DEVŞİRMELER fışkırdı bu topraklarda. O devşirmelerin torunları hala içimizde... Köprülere, havaalanlarına, yollara, yerli otomobile onun için karşı çıkıyorlar. Onun için teröristin partisine SAZ çaldırıyorlar. Onun için kirli ittifakların oluşması, bu ülkenin koalisyonlarla yönetilip soyulması için bir yerlerini yırtıyorlar.
Onun için "İndireceğiz" diyerek Baronların medyası ile ağız birliği ediyor, Erdoğan'a saldırıyorlar. Alet olan olacak, toprak altında herkes kendi hesabını verecek!