Üsküdar’da gece saatlerinde mahalleliyi ayağa kaldıran inşaat çalışması
İstanbul Üsküdar Güzeltepe Mahallesi Pelin Sokak'ta bulunan bir inşaat şantiyesinde yürütülen gece çalışmaları, çıkardığı yüksek gürültü nedeniyle mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı. Uykusuz kalan vatandaşlar duruma tepki göstererek yetkililerden çözüm istedi.
Üsküdar Güzeltepe'de gece saatlerinde yükselen iş makinesi ve şantiye sesleri mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı. Pelin Sokak'ta bulunan bir inşaat alanında çalışmaların gece saatlerinde de sürmesi üzerine mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi.
Gürültü nedeniyle uyuyamadıklarını belirten vatandaşlar, yetkililerden soruna çözüm bulunmasını istedi.
Üsküdar'da geç saatte yapılan inşaat çalışması tepkilere yol açtı. (Fotoğraf: İHA)
UYKUSUZ KALAN MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ
Güzeltepe Mahallesi Pelin Sokak'taki şantiyede gece saatlerinde devam eden inşaat faaliyetleri mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri, iş makinelerinden kaynaklanan yüksek ses nedeniyle uyuyamadıklarını belirterek şikâyetlerini dile getirdi ve yetkilileri önlem almaya çağırdı.
GECE ÇALIŞMASI KAMERAYA YANSIDI
Gece saatlerindeki çalışmalar çevrede oturan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde, inşaat alanındaki araçların ve iş makinelerinin gece saatlerinde çalışmaya devam ettiği görüldü. Mahalle sakinleri, benzer durumların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istedi.