DMD hastası Kerem zamana karşı yarışıyor! Hayali mavi denizlere açılmak
DMD hastası Kerem Yapıcı (11), yeniden arkadaşlarıyla koşup oynayabilmenin ve babası gibi kaptan olup mavi denizlere açılmanın hayalini kurduğunu belirtti.
Giriş Tarihi:
Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası Kerem Yapıcı (11), tedavi olabilmek için destek bekliyor.
Valilik onaylı yardım kampanyasında yüzde 46 seviyesine ulaşıldığını belirten baba Arif Yapıcı, hastalığın ilerleyici olması nedeniyle zamana karşı yarıştıklarını söyledi.
DMD hastası Kerem Yapıcı için yardım kampanyası afişi (Fotoğraflar Takvim Foto Arşiv'e aittir.)
Eğitimine evde devam eden Kerem'in en büyük hayali yeniden arkadaşlarıyla koşup oynamak ve babası gibi kaptan olup mavi denizlere açılmak. Tedaviye erken ulaşmanın büyük önem taşıdığını vurgulayan baba, herkesten destek istedi. Kerem ise hayallerine kavuşmak için umut beklediğini belirterek sesinin duyulmasını istedi.