Antalya'da otomobil sulama kanalına düştü: 1'i bebek 2 ölü 1 kayıp

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında içerisinde Suriyeli 5 kişinin bulunduğu otomobil sulama kanalına düştü. Kaza sonrası 1'i bebek 2 kişi yaşamını yitirdi. Kaza sonrası kaybolan Rihan Berho'yu (9) arama çalışmaları 15 saattir devam ediyor.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2024, 16:47 Güncelleme 25 Mayıs 2024, 17:12
Antalya’da otomobil sulama kanalına düştü: 1’i bebek 2 ölü 1 kayıp

İÇİNDEKİLER

Antalya'da dün gece otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu kaybolan Rihan Berho'yu (9) arama çalışmaları 15 saattir devam ediyor.

Arama çalışmaları Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma Su Altı ekibi, AFAD, UMKE, ANDA, İHH ve vatandaşların katılımıyla sürerken, kanala verilen suyun bir bölümü ise başka bir yere yönlendirildi.



DEBİNİN DÜŞMESİ BEKLENİYOR
Debinin düşmesi beklenirken, UMKE'ye bağlı dron timi de bölgede arama yaptı.

Kaybolduktan sonra sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılan İbtisem Berho'nun (25) hastanede yaşamını yitiren Omer Hamdi'nin (1,5) annesi, Rihan Berho'nun da ablası olduğu öğrenildi.

Diğer yandan kaza öncesi otomobilin sürücüsü Yunus Berho'nun (52) akşam yemeği için yanına gelen çocukları ve torunlarını evlerine bırakmak için otomobille yola çıktığı, kaza yerinde direksiyonun kilitlenmesi sonucu fren yerine gaza bastığı ve otomobilin sulama kanalına düştüğü öne sürüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN