70 meyve arasındaki greyfurtu bulabilir misin? Saniyesinde bulanlar IQ testinde birinciliği kapıyor

Son zamanların popüler zeka oyunlarından biri olan "Meyveler Arasında Gizlenen Greyfurtu Bul" testi, dikkat ve odaklanmayı sınamak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Takvim.com.tr ekibi olarak, bu heyecan verici testi sizler için hazırladık. Şimdi, sadece 5 saniyede bu testi geçebilecek kadar dikkatli olup olmadığınızı görelim.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2024, 16:39 Güncelleme 07 Mayıs 2024, 16:39
70 meyve arasındaki greyfurtu bulabilir misin? Saniyesinde bulanlar IQ testinde birinciliği kapıyor

İÇİNDEKİLER

Hazırladığımız görselde, tamı tamına 70 meyve yer alıyor. Fakat bu meyvelerin arasına hiç fark edilmeyecek bir noktaya, bir greyfurt gizledik. Meyvelerin renk ve şekil olarak birbirine bu kadar benzemesi, aradığınız meyveyi bulmayı daha da zorlaştıracak. Ancak unutmayın, bu test sadece çok dikkatli olanlar tarafından çözülebilir. Testi geçmek, dikkatinizin ne kadar yüksek olduğunu gösterir ve aynı zamanda çevrenizi algılama becerinizi de kanıtlar.

DİKKATLİ OLANLAR BU TESTİ GEÇEBİLİR

Meyvelerin arasına gizlenmiş greyfurtu bulmak, sadece gözlem yeteneğinizi değil, aynı zamanda sabrınızı da ölçen bir sınavdır.

Gözlerinizi meyvelerin üzerinde gezdirirken, birbirine benzeyen renklerin ve şekillerin arasından greyfurtu seçmeye çalışmak, işinizi zorlaştırabilir. Ancak endişelenmeyin, size küçük bir ipucu vereceğiz. Bu ipucu, greyfurtu bulmanıza önemli ölçüde yardımcı olacak.

Orta kısmın biraz alt taraflarına dikkatlice bakarsanız, rengiyle diğer meyvelerden ayrılan greyfurtu bulmanız zor olmayacaktır. Renklerin canlılığı ve meyvelerin çekiciliği arasında, greyfurtun kendine has parlak rengi, onu diğer meyvelerden ayıran önemli bir özellik.

BU TESTİ GEÇMEK ZOR MU?

Greyfurtu bulmak, özellikle bu kadar çok meyve arasında zor olabilir. Ancak, bu tür dikkat testleri, odaklanma ve algılama becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Eğer bu testi geçemediyseniz, endişelenmeyin. Bu sadece bir dikkat testi ve zamanla bu tür bulmacalarda daha iyi olabilirsiniz.

BULMAYI BAŞARDINIZ MI?

Kısa sürede sonuca ulaşanları tebrik ediyoruz. Greyfurtu, sizin için kırmızı bir çemberle işaretledik. Bu dikkat testi, yalnızca dikkatli olanların geçebileceği türden bir sınavdı. Bakalım, siz bu dikkatliler arasında yer aldınız mı? Eğer greyfurtu bulduysanız, bu sizin detaylara ne kadar dikkat ettiğinizin bir göstergesidir.