Taş taş üstünde kalmayacak! 2784 yılına ışınlandım dedi kehanetleri korkunç! 2025 yılında...

Zaman yolculuğu bilim kurgu dünyasının en büyüleyici konularından biri olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Ancak bazı iddialar, bu kavramı sadece edebiyatın sınırlarında bırakmayı reddediyor ve gerçek dünyamızın merkezine taşıyor. İşte bu iddialar arasında öne çıkan isimlerden biri de 1927 yılında doğan ve 2011'de hayatını kaybeden Al Bielek. Bielek'in iddiaları arasında geleceğe dair bazı korkutucu tahminler de bulunuyor.

Giriş Tarihi 10 Nisan 2024, 10:06 Güncelleme 10 Nisan 2024, 10:06
Taş taş üstünde kalmayacak! 2784 yılına ışınlandım dedi kehanetleri korkunç! 2025 yılında...

İÇİNDEKİLER

Al Bielek, zaman yolculuğu iddiasıyla ünlenen ve ölümüne kadar tüm dünyada ilgi çeken bir figür. Özellikle, ABD ordusunun İkinci Dünya Savaşı sırasında yürüttüğü ve bir savaş gemisini "görünmez" kılmayı amaçlayan Philadelphia Deneyi ile ilişkilendiriliyor. Bielek kardeşi ile birlikte bu deney sırasında USS Eldridge gemisinden atıldıklarını ve kendilerine geldiklerinde 2749 yılına ışınlandıklarını iddia ediyor.

2025 YILINA ÖZEL UYARI

Bielek'in en çarpıcı iddialarından biri, 2025 yılında Üçüncü Dünya Savaşı'nın başlayacağı yönünde.

Bu tahmin, dünya genelinde pek çok kişinin endişesini artırıyor. Ayrıca, Bielek gelecekte dünya nüfusunun büyük bir kısmının bu savaş nedeniyle yok olacağını öne sürüyor.

Bielek, 2749 yılında gördüklerini detaylarıyla anlatıyor.

İddialarına göre, bazı şehirler havada asılı kalabiliyor ve bu uçan şehirler, dünyanın herhangi bir noktasına taşınabiliyor.

Teknolojinin oldukça ilerlediği bir dönemde radyasyon hasarı ve nükleer atıklar bile birkaç günde temizlenebiliyor.