İstanbul'da yine metrobüs arızası! Duraklarda yoğunluk oluştu vatandaşlar yürümekte güçlük çekti

CHP'li İBB'nin yönetimindeki İstanbul'da ulaşım çilesi katlanarak devam ediyor. Üsküdar'da metrobüsün arızalanması nedeniyle Altunizade durağında yoğunluk oluştu. Sabah saatlerinde okula ve işe gitmek için yola çıkan İstanbullular, yoğunluk nedeniyle uzun süre metrobüse ulaşamadı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Mart 2024, 09:22 Güncelleme 25 Mart 2024, 11:47
İstanbul’da yine metrobüs arızası! Duraklarda yoğunluk oluştu vatandaşlar yürümekte güçlük çekti

İÇİNDEKİLER

Haftanın ilk iş gününde İstanbullular yine CHP'li iBB'nin hizmet ve altyapı yetersizlikleri dolayısıyla zor anlar yaşadı.

Edinilen bilgiye göre; Altunizade durağının yakınında bir metrobüs henüz belirlenemeyen nedenle arıza yaptı.

Arıza nedeniyle seferler aksarken, işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, metrobüse ulaşmak için uzun süre beklemek zorunda kaldı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Seferlerin yapılamaması dolayısıyla metrobüs güzergahındaki araç yoğunluğu Acıbadem durağına kadar uzandı.

Vatandaşlar yaşanan aksaklığa sosyal medyadan tepki gösterdi.

Durağın çok yoğun olduğunu söyleyen Derya Obuz, " Almanya'dan İstanbul'a yeni geldim. Böyle bir şeyi yeni görüyorum, çok fena. Anlamıyorum bu yoğunluğu. Kalabalığı anlamadım, kimse gitmiyor benim için çok zor" dedi.

Durağa gelen bakım ekipleri metrobüsteki arızayı gidermek için aracı yoldan çekti.

İETT Genel Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Araçlarımızın bakımları periyodik olarak yapılmaktadır. İnisiyatifimiz dışında yaşanan durumlar nedeni ile seferlerimizde aksaklık yaşanabilmektedir. İlgili birim tarafından müdahale edildi. Seferlerimiz normale dönmüştür." ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN