Cuma mesajları resimli sözleri! Dualı, hadisli, anlamlı, güzel Cuma mesajları! Aileye arkadaşa Cuma mesajı....

İslam dünyasının en kutsal günlerinden biri olan cuma, Müslümanlar arasında duaların kabul edildiği özel bir gündür. Her cuma, sevdiklerine hayırlı cumalar dilemek ve dua etmek için kullanılan resimli cuma mesajları, bu günü daha anlamlı hale getiriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı namaz vakitleri takvimine göre cuma namazını bekleyen cemaat, aynı zamanda sosyal medya ve mesajlaşma platformları aracılığıyla sevdiklerine bu özel günü daha da özel kılmak için görsel mesajlar gönderiyor.

Giriş Tarihi 22 Mart 2024, 07:30 Güncelleme 22 Mart 2024, 07:31
Cuma mesajları resimli sözleri! Dualı, hadisli, anlamlı, güzel Cuma mesajları! Aileye arkadaşa Cuma mesajı....

İÇİNDEKİLER

Bugün, sevdiklerinize hayırlı cumalar dileyerek onların kalplerini ısıtabilir ve bu mübarek günü paylaşımlarla daha anlamlı hale getirebilirsiniz. İşte bu özel günde gönderebileceğiniz güzel cuma mesajları...

RESİMLİ EN GÜZEL ANLAMLI CUMA MESAJLARI SÖZLERİ 2024

Allah'ım beni senin sevginle, seni sevenlerin sevgisiyle ve sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. Hadis-i şerif. Hayırlı cumalar.

"Onların yanımda bulunmalarında da sana sığınırım." Mü'minun 23-98. Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar.



Esirgeyen ve Bağışlayan Allah'ın adıyla "Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab'ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah'a mahsustur." (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, âmin. Hayırlı Cumalar.

"Edepsizlik ve çirkin söz, girdiği şeyi çirkinleştirir. Haya ise girdiği şeyi güzelleştirir." (Tirmizi, Birr 47)

Resulullah (s.a.v) şöyle buyurdu: "Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah'tan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın." (Ebû Dâvûd, Cihâd 70) Hayırlı Cumalar.



Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle. Hayırlı cumalar.

Tüm dularınız kabul olsun cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Âmin. Hayırlı cumalar.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Allahu Teala'nın rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah'ım! Ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yoIundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Amin. Hayırlı Cumalar..



Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desin…Hayırlı Cumalar!

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür..." (M1976 Müslim, Cum'a, 17) Cumamız mübarek olsun!

Bugün Cuma... Rabbim!.. Dualarınızı hayırlı kılarak kabul eylesin. Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun inşallah.

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir armağan gibi sevabınız boI olsun! Hayırlı Cumalar…

Cuma gününüzü tebrik eder, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ederiz. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

''Hiçbir amel, aç bir karnı (Allah için) doyurmaktan daha faziletli olmadı.''

Allah'ım! Seni zikretmek, nimetlerine şükretmek ve sana en güzel biçimde ibadet etmek konusunda bana yardım eyle. (İbn Huzeyme, Dua, 751)